Fremhæver

Find det, du søger efter, hurtigere

Google-søgninger giver som regel gode og relevante resultater. Men nogle gange, når du klikker på et søgeresultat, vises en side, der handler om et generelt emne, og du kan bare ikke finde den del, der er relateret til din søgeforespørgsel! Når du klikker på et Google-søgeresultat, kan Fremhæver vises i nederste højre hjørne af siden med tekst fra den side, der er relevant for din søgeforespørgsel. Hvis du klikker på teksten, kommer du til denne del af siden.

Fremhæver forsøger at holde sig i baggrunden, og den vises kun, når den højst sandsynligt er nyttig. Du kan altid minimere Fremhæver eller gendanne den til normal størrelse ved at klikke på ikonet Fremhæver.

Aktiver eller deaktiver funktionen Fremhæver

1. Klik på skruenøgleikonet skruenøgle på Toolbar.
  2. På fanen Værktøjer skal du markere (eller fjerne markeringen af) afkrydsningsfeltet "Fremhæver".
  3. Klik på Gem.