Työkalupalkin ongelmanratkaisu

Jos sinulla on vaikeuksia Internet Explorerin Google-työkalupalkin käytössä, seuraavat ratkaisukeinot auttavat useimmissa tapauksissa. Kokeile alkuun ensimmäistä vaihetta. Jos ratkaisu ei auta, siirry seuraavaan vaiheeseen.

Vaihe 1: Päivitä Työkalupalkki

Varmista, että käytät Työkalupalkin uusinta versiota. Voit asentaa Työkalupalkin uusimman version kotisivullamme. Näin saat uusimmat päivitykset ja korjaukset käyttöösi.

Vaihe 2: Päivitä Internet Explorer

Lataa tietokoneesi tuoreimmat tietosuojapäivitykset seuraavasti:

1. Klikkaa Windowsin Käynnistä-painiketta.
  2. Valitse Kaikki ohjelmat.
  3. Valitse Windows Update.
  4. Jos suojauspäivityksiä on saatavilla, sinua kehotetaan asentamaan ne.

Voit myös asentaa Internet Explorerin uusimman version, jotta sinulla on käytössäsi uusimmat päivitykset ja korjaukset.

Vaihe 3: Poista muut lisäosat käytöstä

Työkalupalkki on Internet Explorerin lisäosa. Joskus muut selaimen lisäosat eivät ole yhteensopivia.

Näin poistat muut lisäosat käytöstä:

1. Klikkaa ruudun yläosassa Internet Explorerin Työkalut-valikkoa.
  2. Valitse Lisäosien hallinta.
  3. Valitse lisäosa ja klikkaa Poista käytöstä.
  4. Toista edellinen vaihe kaikille muille lisäosille paitsi Google-työkalupalkille.
  5. Valitse Sulje.

Jos ongelma ratkesi, palaa valikkoon ja ota lisäosat takaisin käyttöön yksi kerrallaan. Näin löydät lisäosan, joka aiheutti ongelman.

Vaihe 4: Poista selaushistoria

Työkalupalkin ongelmat voivat johtua selaushistoriaan tallennetuista tiedostoista ja evästeistä. Voit tutustua selaushistorian tyhjentämiseen Internet Explorerin ohjekeskuksessa.