Google+ meldingen

Als u Google+ gebruikt, kunt u via Google Toolbar uw Google+ meldingen overal op internet bekijken. De meldingsknop wordt automatisch weergegeven op de Toolbar wanneer u bent aangemeld bij een Google+ account. Als u Google+ niet gebruikt of bent afgemeld bij uw account, wordt de meldingsknop verborgen.

Wanneer u nieuwe meldingen voor recente Google+ activiteit heeft, wordt de knop rood en wordt het aantal ongelezen meldingen weergegeven. Klik op de meldingsknop om een overzicht van uw meldingen te bekijken. U kunt het volgende doen vanuit het meldingsmenu:

• Klik op een specifieke melding voor meer informatie.
  • Onderneem actie op basis van uw meldingen, zoals reageren op een bericht of iemand toevoegen aan een kring.
  • Bekijk meer meldingen door op Nieuwer en Ouder te klikken. Klik op Alles weergeven om naar Google+ te gaan en al uw meldingen te bekijken.

De functie Meldingen in- of uitschakelen

1. Klik op het moersleutelpictogram moersleutel op de Toolbar.
  2. Vink op het tabblad Extra het selectievakje 'Google+ meldingen' aan (of verwijder het vinkje).
  3. Klik op Opslaan.