Översätta och stavningskontrollera på webbsidor

Du kan översätta ord eller sidor och kontrollera stavningen medan du skriver in text på en sida.

Översätta en sida

1. Besök en sida som du vill översätta.
  2. Klicka på Översätt i Google Verktygsfält.
  3. I fältet under verktygsfältet väljer du ett språk som du vill översätta sidan till.

Översätta ord på en sida

Steg 1: Kontrollera att översättning av enskilda ord är aktiverad

1. Klicka på Alternativ Alternativ i Google Verktygsfält.
  2. Klicka på Verktyg.
  3. Markera Översätt.
  4. Klicka på Redigera.
  5. Välj ett språk som du vill översätta till.
  6. Klicka på Spara.

Steg 2: Översätta ord

1. Besök en webbsida som du vill översätta.
  2. Håll muspekaren över ett ord på ett annat språk för att se översättningen.

Kontrollera stavning

Du kan korrigera stavfel medan du skriver på olika webbsidor.

Steg 1: Aktivera stavningskontroll

1. Klicka på Alternativ Alternativ i Google Verktygsfält.
  2. Klicka på Verktyg.
  3. Markera Stavningskontroll.
  4. Klicka på Spara.

Steg 2: Kontrollera stavning

1. Klicka på Stavningskontroll Stavningskontroll i Google Verktygsfält.
  2. Ändra språk för stavningskontrollen genom att klicka på nedåtpilen Nedåtpil och sedan Välj språk.