Oversett og stavekontrollér nettsider

Du kan oversette ord eller sider og se etter skrivefeil mens du skriver inn tekst på en side.

Oversett sider

1. Gå til en side du vil oversette.
  2. Klikk på Oversett på Google-verktøylinjen.
  3. Velg språket du vil oversette siden til, i feltet under verktøylinjen.

Oversett ord på en side

Trinn 1: Sjekk at oversetting av enkeltord er på

1. Klikk på Alternativer Alternativer på Google-verktøylinjen.
  2. Klikk på Verktøy.
  3. Merk av for Oversett.
  4. Klikk på Endre.
  5. Velg et språk du vil oversette til.
  6. Klikk på Lagre.

Trinn 2: Oversett ord

1. Gå til en side du vil oversette.
  2. Hold markøren over et ord som er på et annet språk, for å se oversettelsen.

Utfør stavekontroll

Du kan rette skrivefeil mens du skriver på ulike nettsider.

Trinn 1: Slå på stavekontroll

1. Klikk på Alternativer Alternativer på Google-verktøylinjen.
  2. Klikk på Verktøy.
  3. Merk av for Stavekontroll.
  4. Klikk på Lagre.

Trinn 2: Stavekontrollér

1. Klikk på Stavekontroll Stavekontroll på Google-verktøylinjen.
  2. For å endre språket for stavekontrollen, klikk på nedoverpilen Pil ned og deretter Velg språk.