Google Toolbar for Internet Explorer has been discontinued. To get the best of the web, try Google Chrome.

Oversett og stavekontrollér nettsider

Du kan oversette ord eller sider og se etter skrivefeil mens du skriver inn tekst på en side.

Velg et språk

Før du kan oversette ord eller sider, må du velge et språk å oversette til.

1. Klikk på Alternativer Alternativer på Google-verktøylinjen.
  2. Klikk på Verktøy.
  3. Merk av for Oversett.
  4. Klikk på Endre.
  5. Velg et språk du vil oversette til.
  6. Klikk på Lagre.

Oversett sider

Når du har valgt språk, kan du oversette hele sider eller bare enkeltord på de aktuelle sidene.

• For å oversette en hel side, gå til Google-verktøylinjen og klikk på Oversett.
  • For å få oversatt et ord som er på et annet språk, hold markøren over det.

Utfør stavekontroll

Du kan rette skrivefeil mens du skriver på ulike nettsider.

Trinn 1: Slå på stavekontroll

1. Klikk på Alternativer Alternativer på Google-verktøylinjen.
  2. Klikk på Verktøy.
  3. Merk av for Stavekontroll.
  4. Klikk på Lagre.

Trinn 2: Utfør stavekontroll

1. Klikk på Kontrollér Sjekk på Google-verktøylinjen.
  2. For å endre språket for stavekontrollen, klikk på nedoverpilen Nedoverpil etterfulgt av Velg språk.