Vertaalbalk

Wanneer u een webpagina in een andere taal bezoekt dan is ingesteld voor Toolbar, wordt in Toolbar de vertaalbalk weergegeven boven in uw browservenster. Er wordt u gevraagd of u de pagina wilt laten vertalen. Klik op Vertalen om de pagina te vertalen of klik op de knop Vertalen Vertalen van Toolbar. Klik op Origineel weergeven of op het kruisje om de vertaalbalk te sluiten en de oorspronkelijke webpagina te bekijken. Als u de voorkeurtaal voor vertaling wijzigt, wordt die voorkeur in de Toolbar opgeslagen om deze in de toekomst te gebruiken bij het vertalen van pagina's.

Als u de vertaalfunctie vaak gebruikt, kunt u ervoor kiezen om pagina's automatisch te laten vertalen. Klik bijvoorbeeld op de optie Frans automatisch vertalen terwijl u zich op een Franse pagina bevindt. Google Toolbar vertaalt vanaf dat moment alle Franse pagina's die u bezoekt door de inhoud van de pagina's naar Google te verzenden. U kunt uw voorkeuren voor automatisch vertalen aanpassen in het venster met Toolbar-opties door op het moersleutelpictogram moersleutel te klikken.

Pagina automatisch vertalen in- of uitschakelen

1. Klik op het moersleutelpictogram moersleutel op de Toolbar.
  2. Klik op het tabblad Extra op de link Bewerken in het gedeelte 'Vertalen'.
  3. Vink het selectievakje 'Vertaling van pagina aanbieden' aan (of verwijder het vinkje).
  4. Klik op Opslaan.

Meer informatie over de vertaalfunctie in- of uitschakelen of de taal van Toolbar wijzigen.