Oversæt ord, og kør stavekontrol

Du kan bruge Toolbar til at oversætte ord og køre en stavekontrol.

Oversæt ord

Hold markøren over et ord for at få det oversat med det samme.

1. I Toolbar skal du klikke på Indstillinger .
  2. Klik på Værktøjer.
  3. Markér Oversæt.
  4. Klik på Rediger.
  5. Vælg det sprog, du vil have oversat til.
  6. Klik på Gem.

Du kan slå denne funktion fra ved at følge vejledningen ovenfor og fjerne markeringen af Oversæt.

Oversæt dine ord til disse sprog
  • albansk
  • arabisk
  • armensk
  • azerbajansk
  • bengalsk
  • bosnisk
  • bulgarsk
  • catalansk (Spanien)
  • kinesisk (forenklet)
  • kinesisk (traditionelt)
  • kroatisk
  • tjekkisk
  • dansk
  • hollandsk
  • engelsk
  • estisk
  • filippinsk
  • Finsk
  • fransk
  • gallisk
  • tysk
  • græsk
  • hebræisk
  • hindi
  • ungarsk
  • indonesisk
  • italiensk
  • japansk
  • koreansk
  • latin
  • lettisk
  • litauisk
  • maltesisk
  • norsk
  • persisk
  • polsk
  • portugisisk
  • portugisisk (Brasilien)
  • rumænsk
  • russisk
  • serbisk
  • slovakisk
  • slovensk
  • spansk
  • svensk
  • thai
  • tyrkisk
  • ukrainsk
  • vietnamesisk
  • jiddisch

Oversæt websider

Translate webpages with Google Toolbar (0:26)

Instantly translate a webpage using the Translate button.

Du kan også oversætte websider.

1. Gå til en webside på et andet sprog end din Toolbar. Der vises en oversættelsesbjælke øverst på siden.
  2. Klik på Oversæt til højre på oversættelsesbjælken.

Hvis du vil slå automatisk oversættelse af websider til, skal du markere Oversæt altid [sprog] på oversættelsesbjælken øverst på siden.

Hvis du ikke kan se oversættelsesbjælken, skal du klikke på Oversæt i Toolbar

Her er et par andre ting, du kan gøre:

• Klik på Vis oprindelig for at komme tilbage til det oprindelige sprog.
  • Hvis du ikke ønsker at oversætte en side, skal du klikke på "x" til højre på oversættelsesbjælken for at lukke den.
Deaktiver oversættelse af websider
  1. I Toolbar skal du klikke på Indstillinger .
  2. Klik på Værktøjer.
  3. Klik på Rediger i sektionen "Oversæt".
  4. Fjern markeringen af Tilbyd at oversætte sider, når websiden ikke er på [sprog].
  5. Klik på Gem.

Sådan slår du automatisk oversættelse af websider fra:

1. Klik på Rediger i sektionen "Oversæt".
  2. Vælg de sprog, du vil fjerne, i "Indstillinger for automatisk oversættelse".
  3. Klik på Fjern præference > Gem.

Stavekontrol

Du kan rette stavefejl, mens du skriver på forskellige websider.

1. I Toolbar skal du klikke på Indstillinger .
  2. Klik på Værktøjer.
  3. Markér Stavekontrol
  4. Klik på Gem.

Du kan slå stavekontrollen fra ved at følge vejledningen ovenfor og fjerne markeringen af Stavekontrol.

Stavekontrol

1. Indtast ord i en formular, en e-mail eller i et diskussionforum.
  2. Klik på Stavekontrol  i Toolbar.

Stavefejl understreges med rødt. Klik på knappen Stavekontrol igen for at stoppe stavekontrollen.

Skift sprog for stavekontrollen.
  1. I Toolbar skal du klikke på pilen ud for Stavekontrol  .
  2. Vælg Vælg sprog.
  3. Vælg dit sprog.

Få Toolbar til at registrere dit sprog for stavekontrollen ved at følge vejledningen ovenfor og markere Automatisk.

Stavekontrolsprog

• dansk
  • hollandsk
  • engelsk
  • finsk
  • fransk
  • tysk
  • italiensk
  • polsk
  • portugisisk (BR)
  • russisk
  • spansk
  • svensk

Få flere oplysninger om, hvordan du ændrer sprogindstillingerne for Toolbar.