Oversættelse og stavekontrol på websider

Du kan oversætte ord eller sider og tjekke din stavning, mens du skriver tekst på en side.

Oversæt en side

1. Gå til den side, du vil oversætte.
  2. I Google Toolbar skal du klikke på Oversæt.
  3. På linjen under værktøjslinjen skal du vælge det sprog, som siden skal oversættes til.

Oversæt ord på en side

Trin 1: Sørg for, at oversættelse af individuelle ord er slået til

1. Klik på Indstillinger Indstillinger i Google Toolbar.
  2. Klik på Værktøjer.
  3. Markér Oversæt.
  4. Klik på Rediger.
  5. Vælg sprog, der skal oversættes til.
  6. Klik på Gem.

Trin 2: Oversæt ord

1. Gå til en side, du vil oversætte.
  2. Hold musen over et ord, der ikke er skrevet på dit nuværende sprog, for at se oversættelsen.

Stavekontrol

Du kan rette stavefejl, mens du skriver på forskellige websider.

Trin 1: Slå stavekontrol til

1. Klik på Indstillinger Indstillinger i Google Toolbar.
  2. Klik på Værktøjer.
  3. Markér Stavekontrol.
  4. Klik på Gem.

Trin 2: Kontrollér stavning

1. Klik på Stavekontrol Stavekontrol i Google Toolbar.
  2. Hvis du vil ændre sprog for stavekontrollen, skal du klikke på pilen Pil ned og dernæst Vælg sprog.