Notificació

Google Toolbar for Internet Explorer has been discontinued. To get the best of the web, try Google Chrome.

Traduir pàgines web i corregir-ne l'ortografia

Podeu traduir paraules o pàgines i corregir l'ortografia del text a mesura que l'escriviu en una pàgina.

Seleccionar un idioma

Perquè pugueu traduir paraules o pàgines, primer heu de seleccionar l'idioma al qual vulgueu fer la traducció.

1. A la Barra Google, feu clic a Opcions Opcions.
  2. Feu clic a Eines.
  3. Marqueu Tradueix.
  4. Feu clic a Edita.
  5. Seleccioneu l'idioma al qual vulgueu fer la traducció.
  6. Feu clic a Desa.

Traduir una pàgina

Un cop hàgiu seleccionat un idioma, podreu traduir pàgines senceres o unes quantes paraules d'una pàgina.

• Per traduir la pàgina sencera, aneu a la Barra Google i feu clic a Tradueix.
  • Per veure la traducció d'una paraula que no estigui en el vostre idioma, col·loqueu-hi el cursor a sobre.

Revisar l'ortografia

Podeu corregir errors ortogràfics mentre escriviu en diferents pàgines web.

Pas 1: activeu el corrector ortogràfic

1. A la Barra Google, feu clic a Opcions Opcions.
  2. Feu clic a Eines.
  3. Marqueu Corrector ortogràfic.
  4. Feu clic a Desa.

Pas 2: comproveu l'ortografia

1. A la Barra Google, feu clic a Comprova Revisa.
  2. Per canviar l'idioma del corrector ortogràfic, feu clic a la fletxa cap avall Fletxa avall i després Tria l'idioma.
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda