Google Toolbar for Internet Explorer has been discontinued. To get the best of the web, try Google Chrome.

Söka med Google Verktygsfält

Använd sökrutan i verktygsfältet för att söka på webben eller markera ord på en sida.

Så här söker du

1. Öppna Internet Explorer.
  2. Skriv in ett ord eller en fras i sökrutan.
    • Tryck på Retur för att söka på webben.
    • Klicka på nedåtpilen Nedåtpil bredvid Sök om du vill söka på en bestämd webbplats. Välj sedan en webbplats.

Aktivera eller inaktivera sökfunktioner

Du kan konfigurera sökfunktionen i Google Verktygsfält så att du markerar ord på en sida eller får omedelbara sökförslag medan du skriver.

1. Öppna Internet Explorer.
  2. Öppna Google Verktygsfält och klicka på Alternativ Alternativ.
  3. Klicka på Allmänt. Markera kryssrutorna bredvid de inställningar som du vill aktivera.
  4. Klicka på Verktyg. Markera kryssrutorna bredvid de funktioner som du vill aktivera.
  5. Klicka på Spara.
  6. Starta om Internet Explorer.

Rensa din sökhistorik

Du kan rensa historiken för sökningar du gjort via Google Verktygsfält. Det här påverkar inte historiken i Internet Explorer eller Google Sök.

1. Öppna Internet Explorer.
  2. Klicka på nedåtpilen Nedåtpil i sökrutan.
  3. Klicka på Rensa historik.

Obs! Om du inte vill att vi sparar historiken för Google Verktygsfält inaktiverar du den.

Åtgärda sökningsproblem

Om du har problem med att söka testar du följande: