Barra Google Instant

Tan bon punt comenceu a escriure un terme de cerca al quadre de cerca de la Barra Google, la Barra Google Instant automàticament mostra resultats per a cerques populars que comencin per aquestes lletres. Si no veieu els resultats que voleu, seguiu escrivint i els resultats s'actualitzaran de manera dinàmica. Connecteu amb la informació que voleu amb més rapidesa, fins i tot abans d'acabar d'escriure la cerca.

Activar o desactivar la funció de Barra Google Instant

1. Feu clic a la icona d'opcions opcions de la Barra Google.
  2. A la pestanya General, seleccioneu (o bé anul·leu la selecció) de la casella "Activa Instant per a una cerca i navegació més ràpides".
  3. Feu clic a Desa.
  4. Reinicieu el navegador perquè aquesta modificació tingui efecte.

Si us preocupa veure contingut inapropiat, podeu activar Cerca segura al nivell de "filtratge estricte" per contribuir a evitar llocs que inclouen contingut per a adults.

Per què no veig els resultats a mesura que escric?

No veureu els resultats a mesura que escriviu si anteriorment heu desactivat la funció Google Instant per a la Barra Google.

A més, els usuaris que disposin de connexions a Internet particularment lentes no veuran resultats dinàmics, atès que volem assegurar-nos que la vostra experiència de cerca sigui al màxim de ràpida possible. Per últim, determinats tipus de consultes de cerca que poden resultar inapropiats no activaran resultats perquè apareguin automàticament. Més informació sobre per què no veieu resultats dinàmics

Els beneficis

• Estalvieu temps: obteniu resultats de la cerca rellevants mentre escriviu. D'aquesta manera haureu d'invertir menys temps en la cerca per dirigir-vos al contingut web que voleu.
  • Escriviu menys: els resultats generats dinàmicament us permeten deixar d'escriure tan aviat com hàgiu trobat el que necessiteu. Calculem que aquest servei reduirà el nombre mitjà de pulsacions de tecla en aproximadament 9 pulsacions de tecla per cerca.
  • Cerqueu de manera més intel·ligent: com si d'una conversa amb el motor de cerca es tractés, obteniu retroacció instantània sobre si els termes de cerca retornen el tipus de resultats que voleu. En cas contrari, afegiu una altra paraula o dues per veure si els resultats s'assemblen al que cerqueu.

Obteniu més informació sobre com funciona Google Instant.