Een knop toevoegen die is verborgen

Toolbar kan knoppen verbergen die u niet vaak gebruikt, zodat u uw favoriete tools eenvoudig kunt vinden. U kunt deze verborgen knoppen echter op elk gewenst moment terugzetten in de Toolbar.

Een knop vastzetten in de Toolbar

Wanneer u een tool gebruikt, wordt de knop automatisch vastgezet in de Toolbar. Ga als volgt te werk om meer knoppen vast te zetten in de Toolbar:

1. Klik op Meer op de Toolbar. Er wordt een lijst met tools weergegeven die u heeft ingeschakeld.
  2. Klik met de rechtermuisknop op de tool die u wilt vastzetten in de Toolbar.
  3. Selecteer Knop vastzetten.

De knop van de tool wordt nu weergegeven in de Toolbar.

Alle knoppen in de Toolbar vastzetten

1. Klik met de rechtermuisknop op de Toolbar.
  2. Selecteer Alle knoppen vastzetten.

Al uw knoppen worden nu vastgezet in de Toolbar. Als u alleen uw meest gebruikte knoppen wilt weergeven, maakt u de selectie van Alle knoppen vastzetten ongedaan.

Een knop zoeken die niet wordt weergegeven

Probeer uw browservenster uit te vouwen en kijk in het menu Meer in de Toolbar. Als een bepaalde tool niet wordt weergegeven in het menu 'Meer', is de tool mogelijk uitgeschakeld. Ga als volgt te werk om de tool in te schakelen:

1. Klik op het moersleutelpictogram aan de rechterkant van de Toolbar.
  2. Klik aan de linkerkant op het tabblad dat betrekking heeft op de tool die u wilt inschakelen.
  3. Vink het selectievakje aan voor de tool die u wilt inschakelen.

De knop van de tool wordt nu weergegeven in de Toolbar of in het menu Meer.