'Waar zijn mijn knoppen gebleven?'

U heeft wellicht gemerkt dat sommige of alle van uw Toolbar-knoppen zijn verdwenen tijdens de laatste update van Google Toolbar. De nieuwste versie van Google Toolbar helpt u zich te concentreren op de functies die u het meeste gebruikt door de knoppen die u minder vaak gebruikt, niet weer te geven.

Als u onlangs een bepaald hulpprogramma op de Toolbar heeft gebruikt, wordt de bijbehorende knop vastgezet op de Toolbar zodat u het hulpprogramma gemakkelijk kunt openen. Anders zijn alle knoppen standaard verwijderd.

Maak u geen zorgen. U kunt uw favoriete functies gemakkelijk weer toevoegen aan de Toolbar. Klik op Meer naast het zoekvak en selecteer het hulpprogramma dat u wilt toevoegen. Het wordt automatisch weer op de Toolbar weergegeven. Als de functie niet wordt weergegeven in het menu 'Meer', controleert u in het dialoogvenster 'Opties' of de functie is ingeschakeld.