Een Titan-beveiligingssleutel met bluetooth ontkoppelen

Belangrijk: Titan-beveiligingssleutels die geschikt zijn voor bluetooth, zijn niet meer te koop via de Google Store of geautoriseerde externe distributeurs.

Als je een Titan-beveiligingssleutel met bluetooth niet langer met een of meer apparaten wilt gebruiken, kun je de sleutel ontkoppelen.

Met deze stappen ontkoppel je je beveiligingssleutel van alle bluetooth-apparaten waaraan de sleutel gekoppeld is. Je kunt je sleutel ook ontkoppelen van 1 apparaat.

1. Sluit je Titan-beveiligingssleutel met bluetooth aan op je computer via de verbindingskabel voor de bluetooth-sleutel (micro-USB).Micro-USB-kabel

• Opmerking: Je hebt misschien de USB-A-naar-USB-C-adapter nodig om de beveiligingssleutel aan te sluiten.

2. Zoek op de achterkant van de Titan-beveiligingssleutel met bluetooth naar het kleine ronde gaatje. Het zit net onder het oogje voor de sleutelring.

3. Druk met een speld voorzichtig op de resetknop in het gaatje.

Na de ontkoppeling is je sleutel nog steeds aan je Google-account gekoppeld.