Een Titan-beveiligingssleutel met Bluetooth ontkoppelen

Als u een Titan-beveiligingssleutel met Bluetooth niet langer met een of meer apparaten wilt gebruiken, kunt u de sleutel ontkoppelen.

Met deze stappen ontkoppelt u uw beveiligingssleutel van alle Bluetooth-apparaten waaraan de sleutel gekoppeld is. U kunt uw sleutel ook ontkoppelen van één apparaat.

1. Sluit uw Titan-beveiligingssleutel met Bluetooth aan op uw computer via de verbindingskabel voor de Bluetooth-sleutel (micro-USB).Micro-USB-kabel

• Opmerking: U moet de USB-A-naar-USB-C-adapter gebruiken om de beveiligingssleutel aan te sluiten.

2. Zoek op de achterkant van de Bluetooth Titan-beveiligingssleutel naar het kleine ronde gaatje. Het zit net onder het oogje voor de sleutelring.

3. Druk met een speld voorzichtig op de resetknop in het gaatje.

Na de ontkoppeling is uw sleutel nog steeds aan uw Google-account gekoppeld.