Titan-turva-avaimen Bluetooth-laiteparin poistaminen

Jos et enää halua käyttää Bluetooth-yhteydellä toimivaa Titan-turva-avainta yhden tai useamman laitteen kanssa, voit poistaa avaimen laiteparin.

Näiden ohjeiden avulla voit peruuttaa turva-avaimen yhteyden kaikkiin Bluetooth-laitteisiin, joihin se on yhdistetty pariliitoksella. Voit myös poistaa yksittäisen laiteparin.

1. Yhdistä Bluetooth-yhteensopiva Titan-turva-avain tietokoneeseen liitosjohdolla (Micro-USB).Micro-USB-johto

• Huom. Saatat tarvita USB-A–USB-C-sovittimen turva-avaimen liittämiseksi.

2. Bluetooth-yhteensopivan Titan-turva-avaimen takaosassa on pieni pyöreä reikä. Se sijaitsee aivan avainrenkaan lenkin alla.

3. Paina neulalla varovasti reiän sisällä olevaa nollauspainiketta.

Avain pysyy yhteydessä Google-tiliisi laiteparin poistamisen jälkeenkin.