Fjern parring af en Bluetooth Titan-sikkerhedsnøgle

Vigtigt! Bluetooth-kompatible Titan-sikkerhedsnøgler kan ikke længere købes via Google Store eller hos autoriserede tredjepartsdistributører.

Hvis du vil stoppe med at bruge en Bluetooth Titan-sikkerhedsnøgle på en eller flere enheder, kan du fjerne parringen af nøglen.

Du kan følge denne vejledning for at fjerne parringen af din sikkerhedsnøgle på alle de Bluetooth-enheder, som den er parret med. Du kan også fjerne parringen af din nøgle på en enkelt enhed.

1. Slut din Bluetooth Titan-sikkerhedsnøgle til din computer ved hjælp af tilslutningskablet til Bluetooth-nøglen (mikro-USB).Micro-USB-kabel

• Bemærk! Du skal muligvis bruge USB-A til USB-C-adapteren for at tilslutte sikkerhedsnøglen.

2. På bagsiden af din Bluetooth Titan-sikkerhedsnøgle skal du finde det lille, runde hul. Det er lige under nøgleringsløkken.

3. Tryk forsigtigt på nulstillingsknappen inde i hullet med en stift.

Din nøgle vil stadig være knyttet til din Google-konto, når du har fjernet parringen.