EU-vaatimustenmukaisuusvakuutus (2014/53/EU) K9T, K13T

EU-vaatimustenmukaisuusvakuutus — USB/NFC Titan Security Key (K9T)

EU-vaatimustenmukaisuusvakuutus

Google LLC
1600 Amphitheatre Parkway
Mountain View, CA 94043

Tämä vaatimustenmukaisuusvakuutus kattaa seuraavat:

Tuotteen nimi:                                  Titan security key
Tuotteen mallinumerot:                  K9T

Me, Google LLC, vakuutamme yksinomaisella vastuullamme, että yllä mainitut tuotteet noudattavat seuraavien Euroopan unionin direktiivien olennaisia vaatimuksia:

Yllä kuvattu vakuutuksen kohde noudattaa seuraavia asetuksia:

Radiolaitedirektiivi (RED)                                                                             2014/53/EU
Laitteeseen liittyvä direktiivi
RoHS-direktiivi                                                                                               2011/65/EU

Tuotteen vakuutetaan noudattavan seuraavia yhdenmukaistettuja standardeja ja ohjeellisia asiakirjoja, erityisesti viitattujen direktiivikohtien olennaisia vaatimuksia:

Terveys ja turvallisuus (radiolaitedirektiivin artikla 3.1(a))                    EN 60950-1:2006+A2:2013

EMC (radiolaitedirektiivin artikla 3.1(b))                                                   EN 301 489-1 v2.2.0
                                                                                                                          EN 301 489-3 v2.1.1
                                                                                                                          EN 55032:2015
                                                                                                                          EN 55035:2017

Taajuudet (radiolaitedirektiivin artikla 3.2)                                               EN 300 330 v2.1.1

Tiettyihin luokkiin kuuluvat laitteet (radiolaitedirektiivin
artikla 3.3)                                                                                                         ---

RoHS-direktiivi 2011/65/EU                                                                         EN 50581:2012

* Allekirjoitus löytyy vaatimustenmukaisuusvakuutuksen englanninkielisestä versiosta

_____________________________________________________________________________
Allekirjoitus         Antamispäivä:  10. heinäkuu 2019  Mountain View, CA, USA

Nimi:                  Sampath Srinivas
Tehtävä:            Tuotehallintajohtaja

Revision: 01

EU-vaatimustenmukaisuusvakuutus — Bluetooth/USB/NFC TItan Security Key (K13T)

EU-vaatimustenmukaisuusvakuutus

Google LLC
1600 Amphitheatre Parkway
Mountain View, CA 94043

Tämä vaatimustenmukaisuusvakuutus kattaa seuraavat:

Tuotteen nimi:                                  Titan security key
Tuotteen mallinumerot:                  K13T

Me, Google LLC, vakuutamme yksinomaisella vastuullamme, että yllä mainitut tuotteet noudattavat seuraavien Euroopan unionin direktiivien olennaisia vaatimuksia:

Yllä kuvattu vakuutuksen kohde noudattaa seuraavia asetuksia:

Radiolaitedirektiivi (RED)                                                                             2014/53/EU
Laitteeseen liittyvä direktiivi
RoHS-direktiivi                                                                                               2011/65/EU

Tuotteen vakuutetaan noudattavan seuraavia yhdenmukaistettuja standardeja ja ohjeellisia asiakirjoja, erityisesti viitattujen direktiivikohtien olennaisia vaatimuksia:

Terveys ja turvallisuus (radiolaitedirektiivin artikla 3.1(a))                 EN 50663:2017, EN 62479:2010
                                                                                                                       ​ EN 60950-1:2006+A2:2013

EMC (radiolaitedirektiivin artikla 3.1(b))                                                 EN 301 489-1 v2.2.0
                                                                                                                         EN 301 489-3 v2.1.1
                                                                                                                         EN 301 489-17 v3.2.0
                                                                                                                         EN 55032:2015
                                                                                                                         EN 55035:2017

Taajuudet (radiolaitedirektiivin artikla 3.2)                                              EN 300 328 v2.1.1
                                                                                                                          EN 300 330 v2.1.1

Tiettyihin luokkiin kuuluvat laitteet                                                             ---
(radiolaitedirektiivin artikla 3.3)

RoHS-direktiivi 2011/65/EU                                                                      EN 50581:2012

* Allekirjoitus löytyy vaatimustenmukaisuusvakuutuksen englanninkielisestä versiosta

_____________________________________________________________________________
Allekirjoitus         Antamispäivä:  10. heinäkuu 2019  Mountain View, CA, USA

Nimi:                  Sampath Srinivas
Tehtävä:            Tuotehallintajohtaja

Revision: 01