Legg til Titan-sikkerhetsnøkler på Linux-systemer

For å konfigurere en Titan-sikkerhetsnøkkel på en datamaskin som kjører et Linux-basert operativsystem, må du muligens legge til en ny udev-regel.

1. Gå til denne katalogen: /etc/udev/rules.d
  2. Opprett en ny fil for Titan-sikkerhetsnøkkelen.
  3. Gi filen et navn (for eksempel 70-titan-key.rules).
  4. I den nye filen limer du inn instruksjonene for udev-versjonen din. Hvis du ikke vet hvilken udev-versjon du har, kan du kjøre denne kommandoen: sudo udevadm --version.
    • Udev-versjon 188 eller høyere:
      • KERNEL=="hidraw*", SUBSYSTEM=="hidraw", ATTRS{idVendor}=="18d1|096e", ATTRS{idProduct}=="5026|0858|085b", TAG+="uaccess"
    • Udev-versjon 187 eller lavere:
      • KERNEL=="hidraw*", SUBSYSTEM=="hidraw", ATTRS{idVendor}=="18d1", ATTRS{idProduct}=="5026", GROUP="plugdev", MODE="0660"
  5. Lagre filen og kjør denne kommandoen: sudo udevadm control --reload-rules

Start datamaskinen på nytt, og legg til en Titan-sikkerhetsnøkkel i Google-kontoen din.