Een Titan-beveiligingssleutel aan een Linux-systeem toevoegen

Als u een Titan-beveiligingssleutel wilt instellen op een computer met een op Linux gebaseerd besturingssysteem, moet u mogelijk een nieuwe udev-regel toevoegen.

1. Ga naar deze map: /etc/udev/rules.d
  2. Maak een nieuw bestand voor uw Titan-beveiligingssleutel.
  3. Geef het bestand een naam (bijvoorbeeld: 70-titan-key.rules).
  4. Plak de instructies voor uw udev-versie in het nieuwe bestand. Als u uw udev-versie niet weet, voert u de volgende opdracht uit: sudo udevadm --version.
    • Udev-versie 188 of hoger:
      • KERNEL=="hidraw*", SUBSYSTEM=="hidraw", ATTRS{idVendor}=="18d1|096e", ATTRS{idProduct}=="5026|0858|085b", TAG+="uaccess"
    • Udev-versie 187 of lager:
      • KERNEL=="hidraw*", SUBSYSTEM=="hidraw", ATTRS{idVendor}=="18d1", ATTRS{idProduct}=="5026", GROUP="plugdev", MODE="0660"
  5. Sla uw bestand op en voer de volgende opdracht uit: sudo udevadm control --reload-rules

Start uw computer opnieuw op en voeg een Titan-beveiligingssleutel toe aan uw Google-account.