Een Titan-beveiligingssleutel aan een Linux-systeem toevoegen

Als u een Titan-beveiligingssleutel op een computer met een op Linux-besturingssysteem wilt instellen, moet u mogelijk een nieuwe udev-regel toevoegen.

1. Ga naar deze map: /etc/udev/rules.d.
  2. Maak een nieuw bestand voor uw Titan-beveiligingssleutel.
  3. Geef een naam op voor uw bestand (bijvoorbeeld: 'titan-key.rules').
  4. Plak de instructies voor uw udev-versie in het nieuwe bestand. Ontdek hoe u uw udev-versie kunt vinden.
    • Udev-versie 188 of hoger:
      • KERNEL=="hidraw*", SUBSYSTEM=="hidraw", ATTRS{idVendor}=="18d1", ATTRS{idProduct}=="5026", TAG+="uaccess"
    • Udev-versie 187 of lager:
      • KERNEL=="hidraw*", SUBSYSTEM=="hidraw", ATTRS{idVendor}=="18d1", ATTRS{idProduct}=="5026", GROUP="plugdev", MODE="0660"
  5. Sla het bestand op.
  6. Start uw computer opnieuw op.
  7. Voeg een Titan-beveiligingssleutel toe aan uw Google-account.

Uw udev-versie vinden

Als u uw udev-versie niet weet, kunt u erachter komen door de opdracht 'sudo udevadm --version' in een terminal uit te voeren.