Tilføj en Titan-sikkerhedsnøgle i et Linux-system

Hvis du vil konfigurere en Titan-sikkerhedsnøgle på en computer, der kører med et Linux-baseret operativsystem, skal du muligvis tilføje en ny udev-regel.

1. Gå til denne mappe: /etc/udev/rules.d
  2. Opret en ny fil til din Titan-sikkerhedsnøgle.
  3. Navngiv din fil (f.eks. 70-titan-key.rules).
  4. Indsæt kommandolinjerne for din udev-version i den nye fil. Hvis du ikke ved, hvilken udev-version du har, kan du køre kommandoen: sudo udevadm --version.
    • Udev-version 188 eller nyere:
      • KERNEL=="hidraw*", SUBSYSTEM=="hidraw", ATTRS{idVendor}=="18d1|096e", ATTRS{idProduct}=="5026|0858|085b", TAG+="uaccess"
    • Udev-version 187 eller ældre:
      • KERNEL=="hidraw*", SUBSYSTEM=="hidraw", ATTRS{idVendor}=="18d1", ATTRS{idProduct}=="5026", GROUP="plugdev", MODE="0660"
  5. Gem din fil, og kør kommandoen: sudo udevadm control --reload-rules

Genstart din computer, og føj en Titan-sikkerhedsnøgle til din Google-konto.