Ladda Titan-säkerhetsnyckeln

Obs! Det går inte längre att köpa Bluetooth-kompatibla Titan-säkerhetsnycklar via Google Store eller auktoriserade externa distributörer.

Ibland måste du ladda de Bluetooth-kompatibla Titan-säkerhetsnycklarna. Om den Bluetooth-kompatibla Titan-säkerhetsnyckeln inte är laddad kan den fortfarande användas via USB.

Obs! Se till att ventilationen är god kring laddaren och enheten när du använder och laddar dem. Läs igenom hälso- och säkerhetsinformationen innan du använder eller laddar enheten.

1. Kontrollera att du har
    • en Bluetooth-kompatibel Titan-säkerhetsnyckel
    • anslutningskabeln för Bluetooth-nyckel (mikro-USB) som följde med Titan-säkerhetsnyckeln
    • en USB-A-port eller nätadapter tillgänglig.
  2. Anslut den lilla änden av anslutningskabeln till nyckelns undersida.
  3. Anslut den stora änden av anslutningskabeln till en USB-A-port eller nätadapter. Du vet att nyckeln laddas när indikatorn längst ned börjar lysa.

Så här vet du att batteriet behöver laddas

Indikatorlampan längst ned på nyckeln blinkar rött när nyckeln behöver laddas.

Förbättra batteritiden

Undvik att låta batteriet laddas ur helt. Försök att ladda batteriet ofta.