Lad Titan-sikkerhetsnøkkelen

Viktig: Bluetooth-kompatible Titan-sikkerhetsnøkler kan ikke lenger kjøpes via Google Store eller autoriserte tredjepartsdistributører.

Fra tid til annen må du lade Bluetooth-kompatible Titan-sikkerhetsnøkler. Hvis du har en Bluetooth-kompatibel Titan-sikkerhetsnøkkel som ikke er ladet, kan du likevel bruke den via USB.

Merk: Sørg for at laderen og enheten er godt ventilert under bruk og lading. Gjør deg kjent med informasjonen om helse og sikkerhet før du bruker eller lader enheten.

1. Sjekk at du har
    • en Bluetooth-kompatibel Titan-sikkerhetsnøkkel
    • tilkoblingskabelen for Bluetooth-nøkkelen (mikro-USB) som fulgte med Titan-sikkerhetsnøkkelen
    • en USB-A-port eller strømadapter
  2. Koble til den lille enden av kabelen nederst på nøkkelen.
  3. Koble den store enden av kabelen til en USB-A-port eller strømadapter. Nøkkelen lades når indikatoren nederst lyser.

Slik vet du at det er lite batteri

Indikatorlampen nederst på nøkkelen blinker rødt når nøkkelen må lades.

Få bedre batterilevetid

Unngå å tømme batteriet til nøkkelen fullstendig. Lad batteriet ofte.