De Titan-beveiligingssleutel opladen

Belangrijk: Titan-beveiligingssleutels die geschikt zijn voor bluetooth, zijn niet meer te koop via de Google Store of geautoriseerde externe distributeurs.

Voor bluetooth geschikte Titan-beveiligingssleutels moeten van tijd tot tijd worden opgeladen. Als je voor bluetooth geschikte Titan-beveiligingssleutel niet is opgeladen, kun je deze nog steeds via USB gebruiken.

Opmerking: Zorg dat de oplader en het apparaat tijdens gebruik en bij het opladen voldoende ventilatie hebben. Bekijk de Gezondheids- en veiligheidsinformatie voordat je het apparaat gebruikt of oplaadt.

1. Dit is wat je nodig hebt:
    • Een voor bluetooth geschikte Titan-beveiligingssleutel
    • De verbindingskabel voor de bluetooth-sleutel (micro-USB) die met je Titan-beveiligingssleutel is meegeleverd
    • Een beschikbare USB-A-poort of voedingsadapter
  2. Steek het smalle uiteinde van de verbindingskabel in de onderkant van de sleutel.
  3. Sluit het brede uiteinde van de verbindingskabel aan op een USB-A-poort of voedingsadapter. Je weet dat de sleutel wordt opgeladen als de indicator onderaan gaat branden.

Hoe je kunt zien dat de batterij bijna leeg is

De indicator onderaan de sleutel knippert rood als de sleutel moet worden opgeladen.

De levensduur van de batterij verbeteren

Voorkom dat de batterij volledig leegraakt. Probeer de batterij vaak op te laden.