De Titan-beveiligingssleutel opladen

De met Bluetooth compatibele Titan-beveiligingssleutel moet van tijd tot tijd worden opgeladen. Als de Titan-beveiligingssleutel niet is opgeladen, kunt u deze nog steeds via USB gebruiken.

Opmerking : Zorg dat de oplader en het apparaat tijdens gebruik en bij het opladen voldoende ventilatie hebben. Raadpleeg de gezondheids- en veiligheidsinformatie voordat u uw apparaat gebruikt of oplaadt.

1. Zorg ervoor dat u over het volgende beschikt:
    • Een voor Bluetooth geschikte Titan-beveiligingssleutel
    • De verbindingskabel voor de Bluetooth-sleutel (micro-USB) die met uw Titan-beveiligingssleutel is meegeleverd
    • Een beschikbare USB-A-poort of voedingsadapter
  2. Steek het smalle uiteinde van de verbindingskabel in de onderkant van de sleutel.
  3. Sluit het brede uiteinde van de verbindingskabel aan op een USB-A-poort of voedingsadapter. U weet dat de sleutel wordt opgeladen wanneer de indicator onderaan gaat branden.

Hoe u kunt zien dat de batterij bijna leeg is

Het indicatielampje onderaan de sleutel knippert rood wanneer de sleutel moet worden opgeladen.

De levensduur van de batterij verbeteren

Voorkom dat de batterij volledig leegraakt. Probeer de batterij vaak op te laden.