Starta om en Titan-säkerhetsnyckel som inte fungerar

Om Bluetooth-säkerhetsnyckeln inte fungerar kan du återställa den. Nyckeln är fortfarande registrerad på ditt konto efter återställningen

1. Leta rätt på det lilla runda hålet på baksidan av Bluetooth-Titan-säkerhetsnyckeln. Det sitter strax under nyckelringsöglan.
  2. Tryck försiktigt på återställningsknappen inuti hålet med en nål.
  3. Prova att använda eller parkoppla nyckeln igen.

Om det inte fungerar att starta om nyckeln kan du testa de här tipsen om hur du åtgärdar problem med Bluetooth.