Start Titan-sikkerhetsnøkler som ikke fungerer, på nytt

Viktig: Bluetooth-kompatible Titan-sikkerhetsnøkler kan ikke lenger kjøpes via Google Store eller autoriserte tredjepartsdistributører.

Hvis Bluetooth-sikkerhetsnøkkelen ikke fungerer, kan du tilbakestille den. Nøkkelen er fortsatt registrert på kontoen din etter at den er tilbakestilt.

1. På baksiden av Titan-sikkerhetsnøkkelen med Bluetooth finner du et lite, rundt hull. Du finner det rett under nøkkelringen.
  2. Bruk en knappenål eller lignende til å trykke på tilbakestillingsknappen i hullet.
  3. Prøv å bruke eller sammenkoble nøkkelen igjen.

Hvis det ikke hjelper å starte nøkkelen på nytt, kan du ta en titt på disse tipsene for å løse problemer med Bluetooth.