Een niet-werkende Titan-beveiligingssleutel opnieuw opstarten

Belangrijk: Titan-beveiligingssleutels die geschikt zijn voor bluetooth, zijn niet meer te koop via de Google Store of geautoriseerde externe distributeurs.

Als je bluetooth-beveiligingssleutel niet werkt, kun je deze resetten. De sleutel blijft na de reset geregistreerd in je account.

1. Zoek op de achterkant van de Titan-beveiligingssleutel (bluetooth) naar het kleine, ronde gaatje. Het zit net onder het lusje van de sleutelhanger.
  2. Druk met een speld voorzichtig op de resetknop in het gaatje.
  3. Probeer de sleutel opnieuw te gebruiken of te koppelen.

Als het opnieuw opstarten van de sleutel niet werkt, kun je met deze tips proberen om de problemen met bluetooth op te lossen.

Zoeken
Zoekopdracht wissen
Zoekfunctie sluiten
Hoofdmenu
true
Zoeken in het Helpcentrum