Toimimattoman Titan-turva-avaimen uudelleenkäynnistäminen

Jos Bluetooth-turva-avain ei toimi, sen voi nollata. Avaimesi rekisteröinti tilillä säilyy nollaamisen jälkeen.

1. Bluetooth-yhteensopivan Titan-turva-avaimen takaosassa on pieni pyöreä reikä. Se sijaitsee aivan avaimenrenkaan lenkin alla.
  2. Paina neulalla varovasti reiän sisällä olevaa nollauspainiketta.
  3. Yritä käyttää avainta tai muodostaa pariliitos sen kanssa uudelleen.

Jos avaimen uudelleenkäynnistäminen ei auta, voit yrittää korjata Bluetooth-ongelmia näiden vinkkien avulla.