Sikkerheds- og garantivejledning for Google Titan Security Key (K9T, K13T)

ADVARSEL! OPLYSNINGER OM SUNDHED OG SIKKERHED

Advarsel!

Grundlæggende sikkerhed

Følg forholdsreglerne nedenfor for at undgå at beskadige enheden, tilbehør eller tilsluttede enheder og for at reducere risikoen for personskade, ubehag, skade på ejendom eller andre potentielle farer.

Pacemakere og andet implanteret medicinsk udstyr

Denne enhed indeholder magneter, komponenter og radioenheder, som udsender elektromagnetiske felter, og disse kan forstyrre pacemakere eller andet elektronisk medicinsk udstyr. Hvis du har en pacemaker eller andet implanteret medicinsk udstyr, skal du kontakte din læge eller producenten af udstyret for at sikre dig, at det er forsvarligt for dig at bruge denne enhed. Før du tager enheden i brug, bør du ligeledes kontakte din læge eller producenten af dit medicinske udstyr for at få oplysninger om, hvor stor sikkerhedsafstand der skal være mellem magneter og dit udstyr. Hvis du har mistanke om, at enheden forstyrrer din pacemaker eller andet implanteret medicinsk udstyr, skal du deaktivere din sikkerhedsnøgle og kontakte din læge.

Bluetooth/NFC/USB Titan Security Key (K13T)

Læs følgende, før du fortsætter

Batteriet er ikke fuldt opladet, når du tager enheden ud af æsken. Garantien frafalder, hvis du forsøger at skille enheden ad.

Opladning

• Sørg for, at opladeren og enheden ikke bliver overophedet ved brug eller opladning.
  • Brug af et beskadiget kabel eller opladning i fugtige omgivelser kan forårsage brand, elektrisk stød, personskade eller skade på enheden eller anden ejendom.
  • Undgå at oplade enheden i direkte sollys eller i omgivelser med en temperatur over 35 °C.
  • Titan Security Key bør oplades i en almindelig USB-port ved hjælp af det medfølgende mikro-USB-konverteringskabel.
  • Hvis du bruger en USB-adapter, skal den være godkendt til brug i det land, hvor du bruger den, med en begrænset strømkilde (LPS, Limited Source Power Supply) i henhold til IEC 60950-1/IEC 62368-1 (PS1) og med en effekt på 5 V (jævnstrøm), maks. 1,5 A. Hvis du ikke bruger kompatibelt tilbehør til opladning, kan det føre til brand, elektrisk stød, personskade eller skade på enheden og tilbehøret.
  • Hvis det er muligt, bør du undgå at lade batteriet aflade helt, og du bør oplade batteriet ofte.

Batteri

• Denne enhed indeholder et lithium-ion-batteri, som er en følsom komponent, der kan forårsage personskade, hvis det bliver beskadiget.
  • Forsøg ikke at åbne, fjerne eller reparere batteriet.
  • Undgå, at batteriet mases, perforeres, kortsluttes eller skilles ad, og udsæt det ikke for ild, vand eller temperaturer over 45 ˚C.
  • Ved batterilækage må udsivende væske ikke komme i kontakt med hud eller tøj. Hvis dette sker, skal det berørte område straks skylles med rent vand, og du bør søge læge. Den udsivende væske må ikke komme i kontakt med øjnene. Sørg altid for, at et batteri med lækage holdes væk fra ild, da det ellers kan antændes eller eksplodere.

Titan Security Key (K13T, K9T)

Læs følgende, før du fortsætter

Garantien frafalder, hvis du forsøger at skille enheden ad.

Håndtering

• Udsæt ikke enheden for kraftigt tryk, da dette kan beskadige produktet. Fjern altid enheden fra bukselommen, før du sætter dig ned.
  • Udsæt ikke enheden for åben ild eller tændte tobaksprodukter.
  • Forsøg ikke at skille enheden ad. Kun autoriserede fagfolk bør yde service på enheden. Du kan beskadige enheden eller batteriet, hvis du taber, bøjer, brænder, maser eller perforerer enheden, eller hvis du skiller den ad.
  • Brug ikke enheden, hvis den er revnet. Brug af en beskadiget enhed kan forårsage overophedning af batteriet og/eller personskader.
  • Udsæt ikke din Titan Security Key for væsker, da dette kan forårsage kortslutning eller overophedning. Hvis enheden bliver våd, må du ikke forsøge at tørre den ved hjælp af en ekstern varmekilde. Titan Security Key er udviklet til at fungere bedst i temperaturer mellem 0 og 35 °C, og den bør opbevares i temperaturer mellem -20 og 45 °C).
  • Udsæt ikke enheden for temperaturer over 45 °C, da dette kan beskadige produktet, overophede batteriet eller forårsage brand.
  • Sørg for at bortskaffe enheden, batteriet og tilbehør i henhold til lokale regler om miljøvenlig bortskaffelse. Du må ikke bortskaffe enheden, batteriet eller tilbehøret sammen med husholdningsaffald. Forkert bortskaffelse kan føre til brand, eksplosion eller andre farer.

Service og support

Skader, der kræver service

Fjern produktet, og kontakt en autoriseret tekniker eller udbyder, hvis:

• Der er spildt væske eller tabt et objekt i produktet
  • Produktet er blevet udsat for vand
  • Produktet er blevet beskadiget
  • Produktet ikke fungerer som normalt, selvom du følger vejledningen

Lovmæssige oplysninger

Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043

Overholdelse af EMC-regler

Vigtigt!

Denne enhed og opladerkablet overholder reglerne for elektromagnetisk kompatibilitet (EMC, Electromagnetic Compatibility) ved brug af kompatible eksterne enheder og afskærmede kabler mellem systemkomponenterne. Det er vigtigt, at du bruger kompatible eksterne enheder og afskærmede kabler mellem systemkomponenterne, da dette reducerer risikoen for at forstyrre radioer, fjernsyn og andre elektroniske enheder.

Radiofrekvenseksponering

Denne enhed overholder FCC-grænserne for strålingseksponering i ukontrollerede miljøer. Denne sender må ikke placeres eller bruges sammen med nogen anden antenne eller sender.

Producentens EU-overensstemmelseserklæring (CE)

CE icon

Google LLC erklærer hermed, at radioudstyr af typen Bluetooth-/NFC-/USB-sikkerhedsnøgle overholder direktivet 2014/53/EU.
Hele EU-overensstemmelseserklæringen kan findes på følgende webadresse: g.co/titansecuritykey/conformity

Direktiv om affald fra elektrisk og elektronisk udstyr (WEEE, Waste Electrical and Electronic Equipment) og Batteridirektiv

recycle bin

WEEE-symbolet ovenfor angiver, at dette produkt og dets batterier ikke må bortskaffes sammen med husholdningsaffald i henhold til lokale love og regler. Når dette produkt ikke længere skal bruges, skal du aflevere det på en genbrugsplads, som er godkendt af de lokale myndigheder, så det kan bortskaffes eller genbruges på forsvarlig vis. Når produktet, dets batterier og tilbehør bortskaffes korrekt og genbruges, er det med til at spare på naturressourcer samt beskytte menneskers helbred og skåne miljøet.

Model: K9T (USB-A/NFC)

Model: K13T (Micro-USB/NFC/BLE)

Frekvensområder:

• NFC: 13,56 MHz
  • Bluetooth: 2402-2480 MHz
  • RF-udgangseffekt: 2,5 mW

Googles begrænsede garanti for hardware - Storbritannien, EØS og Schweiz

Hvis der er eventuelle forskelle mellem denne begrænsede online-garanti og den begrænsede garanti, der er inkluderet i kassen med dit produkt, så erstatter denne begrænsede online-garanti vilkårene i garantien i kassen.

Denne begrænsede garanti gælder, hvis du er forbruger og har købt dit Google-produkt (“Google-produkt”) i Storbritannien, EØS eller Schweiz, medmindre andet er angivet i et landespecifikt afsnit nedenfor.

Denne begrænsede garanti er en frivillig producentgaranti. Den giver rettigheder udover de rettigheder, der følger af gældende lovgivning. De pågældende lovbestemte rettigheder hverken begrænses eller reduceres af denne begrænsede garanti. Det betyder, at fordelene ved den begrænsede garanti gælder i tillæg til og ikke i stedet for dine lovbestemte rettigheder. Hvis dit Google-produkt er mangelfuldt, kan du have lovbestemte rettigheder, som du kan påberåbe dig mod den virksomhed, der solgte dig Google-produktet, især med henblik på reparation eller udskiftning af dit defekte Google-produkt, eller, i nogle tilfælde og nogle lande, en refusion, en prisreduktion eller retten til at annullere salgskontrakten og gøre krav på erstatning eller omkostninger.

Hvad dækker garantien, og hvor lang tid varer den? Google garanterer, at Google-produktet er fri for fejl i materialer og håndværk under normal brug, som beskrevet i den offentliggjorte produktdokumentation, i to år fra datoen for det oprindelige køb af dig overalt i Storbritannien, EØS eller Schweiz (“begrænset garanti”).

Hvad dækkes ikke af denne garanti? Denne begrænsede garanti er kun gyldig og eksigibel i Storbritannien, EØS og Schweiz og gælder kun, hvis du er forbruger og har købt dit Google-produkt fra Google eller dets autoriserede forhandlere i Storbritannien, EØS eller Schweiz. Denne begrænsede garanti kan påberåbes overalt i Storbritannien, EØS og Schweiz. Denne begrænsede garanti gælder kun for hardwarekomponenter (og ikke for nogen softwarekomponenter) i Google-produktet og gælder ikke for skade forårsaget af: (1) normal slitage, (2) ulykker, (3) misbrug (herunder manglende overholdelse af offentliggjort produktdokumentation), (4) forsømmelse, (5) afmontering (herunder åbning eller forsøg på at åbne den ydre indhusning af dit Google-produkt), (6) ændringer og (7) eksterne årsager såsom, men ikke begrænset til, vandskade, eksponering for skarpe genstande, eksponering for overdreven brug af kraft, uregelmæssigheder i den elektriske strøm til Google-produktet og ekstreme termiske eller miljømæssige forhold. Denne begrænsede garanti garanterer ikke, at brugen af ​​Google-produktet vil være uafbrudt eller fejlfri.

Hvad vil Google gøre? (DETTE ER DIT EKSKLUSIVE RETSMIDDEL I HENHOLD TIL DEN BEGRÆNSEDE GARANTI.) Hvis en defekt, der er omfattet af denne begrænsede garanti, opstår, og du returnerer dit Google-produkt i den toårige begrænsede garantiperiode, vil Google efter eget valg enten (i) reparere dit Google-produkt med nye eller istandsatte dele for at give dig et Google-produkt, der som minimum er funktionelt tilsvarende et nye Google-produkt, (ii) ombytte dit Google-produkt med et nyt eller istandsat Google-produkt, der som minimum er funktionelt tilsvarende et nyt Google-produkt, eller (iii) ophæve købet ved at acceptere at returnere ​​dit Google-produkt og i stedet få tilbagebetalt købesummen for dit Google-produkt. I den fulde toårsperiode af din begrænsede garanti behøver du ikke at vise, at Google-produktet var defekt ved levering, hvis defekten er omfattet af denne begrænsede garanti. Hvis Google erstatter eller reparerer dit Google-produkt, vil det erstattede eller reparerede Google-produkt fortsat være under garanti i den resterende periode af den oprindelige garantiperiode eller 90 dage fra datoen for levering af det erstattede eller reparerede Google-produkt, afhængig af hvilken periode, der er længere. Før du sender dit Google-produkt til reparation, ombytning eller retur i forbindelse med ophævelse af købet, skal du foretage separat sikkerhedskopiering af eventuelle brugergenererede data, der kan være lagret på dit Google-produkt (hvis dit Google-produkt giver dig mulighed for det). Reparation, ombytning eller returnering i forbindelse med ophævelse af købet af dit Google-produkt kan resultere i tab af dine brugergenererede data. Alle returnerede dele, som du har modtaget ombyttede dele til, bliver Googles ejendom. Intet i denne begrænsede garanti vil begrænse eller på anden måde påvirke dine lovbestemte rettigheder i forhold til dit Google-produkt.

Hvordan indgiver du et krav? For at indgive et krav i henhold til denne begrænsede garanti, bedes du kontakte Google Support-teamet for dit Google-produkt på g.co/store/support. Vi skal bruge dit navn, kontaktoplysninger og serienummeret på dit Google-produkt. Du skal fremlægge købsbevis for at indlede garantikravet. Se venligst følgende fortrolighedspolitik for at få flere oplysninger om, hvordan vi håndterer de pågældende data: g.co/privacy. Hvis du anvender denne begrænsede garanti i overensstemmelse med dens vilkår, er Google ansvarlig for emballage- og forsendelsesomkostningerne forbundet med returnering af Google-produktet til Google fra hvor som helst i Storbritannien, EØS eller Schweiz. Hvis en erstatning eller reparation tilvejebringes, vil Google også være ansvarlig for emballage- og forsendelsesomkostningerne forbundet med at sende dig et ombyttet eller repareret Google-produkt til hvor som helst inden for Storbritannien, EØS eller Schweiz.

Andre begrænsninger: Ingen medarbejder eller repræsentant for Google eller dets associerede selskaber eller eventuel tredjepart har tilladelse til at foretage eventuel ændring, udvidelse eller tilføjelse til denne begrænsede garanti. Hvis et eventuelt vilkår i denne begrænsede garanti anses for at være ulovligt eller uden retskraft, forbliver de resterende vilkår i denne begrænsede garanti stadig fuldt gyldige.

Denne begrænsede garanti udstedes af Google LLC, hvis registrerede adresse er på 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA, og den giver dig specifikke juridiske rettigheder.

Hvis du har købt dit Google-produkt i ethvert af følgende lande, gælder følgende vilkår:

Hvis købt i Frankrig:

Sælgeren er ansvarlig for dit Google-produkts manglende overensstemmelse i henhold til betingelserne i artikel L. 217-4 ff. I det franske forbrugerkodeks og for skjulte mangler i det solgte produkt i henhold til de betingelser, der er angivet i artikel 1641 ff. i den franske civile retsplejelov.

For at indgive et krav under overensstemmelsesgarantien, har du en periode på to år fra datoen for leveringen af ​​dit Google-produkt. Du kan derefter vælge mellem reparation eller ombytning af dit Google-produkt, underlagt de omkostningsbetingelser, der er angivet i artikel L. 217-9 i det franske forbrugerkodeks. Du vil herefter blive fritaget for at indberette bevis på Google-produktets manglende overensstemmelse i løbet af den 24-måneders periode, der følger efter produktets levering.

Du kan også beslutte at indgive et krav i henhold til garantien mod skjulte mangler i det solgte produkt inden for betydningen af artikel 1641 i den franske civile retsplejelov. Du vil derefter kunne vælge mellem ophævelse af købet eller et afslag i salgsprisen i overensstemmelse med artikel 1644 i den franske civile retsplejelov. Afhængigt af sagerne i artikel 1645 og 1646 i den franske civile retsplejelov, kan du også kræve skadeserstatning eller modtage refusion af udgifter, der er afholdt i forbindelse med salget.

Ovennævnte begrænsede garanti finder ikke anvendelse. Sælgeren forbliver under alle omstændigheder erstatningspligtig med hensyn til den gældende juridiske garanti, og især for (i) eventuel manglende overensstemmelse som beskrevet i artikel L. 217-4 ff. i det franske forbrugerkodeks og (ii) eventuelle skjulte mangler som angivet i artikel 1641 ff. i den franske civile retsplejelov.

(i) Med hensyn til overensstemmelsesgarantien i henhold til artikel L. 217-4 i det franske forbrugerkodeks: “Sælgeren er forpligtet til at levere et produkt, som er i overensstemmelse med kontrakten og holdes ansvarlig for eventuel manglende overensstemmelse, der eksisterer ved levering. Sælgeren holdes også ansvarlig for manglende overensstemmelse forårsaget af emballagen eller monteringsvejledningen, eller installationen, hvis sælgeren påtog sig ansvaret for eller fik installationen udført under hans ansvar.”

Ifølge artikel L. 217-5 i det franske forbrugerkodeks: “For at være i overensstemmelse med kontrakten, skal produktet:

1. Være egnet til det formål, der normalt er forbundet med et sådant produkt og, hvis det er relevant: - svare til sælgerens beskrivelse og have de egenskaber, som sælgeren præsenterede for køberen i form af en prøve eller model - have de egenskaber, som en køber med rimelighed kan forvente, at det har i betragtning af de offentlige erklæringer fra sælgeren, producenten eller dennes repræsentant, herunder annoncering og etikettering;

2. Eller have de egenskaber, der er defineret ved fælles aftale mellem parterne eller opfylde eventuelle specielle krav fra køberen, som blev meddelt sælgeren, og som sidstnævnte accepterede.”

Følgende fremgår af artikel L 217-12 i det franske forbrugerkodeks: “Reklamation over manglende overensstemmelse bortfalder to år efter levering af produktet.”

Endelig fremgår det af artikel L 217-16 i det franske forbrugerkodeks: "Når køber anmoder sælger om en garantireparation under den kommercielle garanti, der tildeles køber ved køb eller reparation af en vare, skal enhver periode på mindst syv dage, hvor varen er under reparation, lægges til den resterende garantiperiode. En sådan periode løber fra den dato, hvor køber reklamerer, eller fra den dato, hvor den pågældende vare stilles til rådighed for reparation, hvis sidstnævnte sker på et senere tidspunkt end reklamationen."

(ii) For så vidt angår garantien mod skjulte mangler i henhold til artikel 1641 i den franske civile retsplejelov fremgår følgende: “En sælger er underlagt en garanti for skjulte mangler i den solgte vare, som gør den uegnet til den tiltænkte anvendelse, eller som forringer brugen i en sådan grad, at køberen ikke ville have købt den eller kun ville have givet en mindre pris for den, hvis han havde kendt til manglerne.” Det fremgår endvidere af artikel 1648, stk. 1 i den franske civile retsplejelov: “Køberen skal reklamere over skjulte mangler inden for to år efter opdagelsen af manglen.”

Hvis du har købt dit Google-produkt direkte fra Google:

For at indgive krav under enhver af disse lovbestemte garantier, bedes du kontakte Google Support-teamet for dit Google-produkt på g.co/store/support. Vi skal bruge dit navn, kontaktoplysninger og serienummeret på dit Google-produkt.

Hvis du reklamerer i henhold til overensstemmelsesgarantien, skal du fremlægge et købsbevis i tillæg til ovenstående.

Hvis du ikke har købt Google-produktet direkte fra Google:

Du har stadig mulighed for at reklamere til Google med hensyn til garantien mod skjulte mangler ved at kontakte Google-supportteamet for dit Google-produkt på g.co/store/support. Vi skal bruge dit navn, kontaktoplysninger og serienummeret på dit Google-produkt.

Se venligst følgende fortrolighedspolitik for at få flere oplysninger om, hvordan vi håndterer de pågældende data, g.co/privacy.

Hvis købt i Italien:
Hvis du er forbruger, er du ud over denne begrænsede garanti berettiget til den lovbestemte garanti, der tildeles forbrugere i henhold til afsnit 128 til 135 i det italienske forbrugerkodeks (lovdekret nr. 206/2005). Denne begrænsede garanti påvirker ikke den lovbestemte garanti på nogen måde. Den lovbestemte garanti har en varighed på to år fra levering af dit Google-produkt og kan udøves inden for to måneder efter opdagelsen af ​mangel.

Hvis købt i Belgien:
Hvis du er forbruger, er du ud over denne begrænsede garanti berettiget til en to-årig lovbestemt garanti i henhold til bestemmelserne om salg af forbrugsvarer i den belgiske civile retsplejelov. Denne lovbestemte garanti begynder på datoen for levering af ​​dit Google-produkt. Denne begrænsede garanti gælder i tillæg til og påvirker ikke den lovbestemte garanti.

Hvis købt i Holland:
Hvis du er forbruger, gælder denne begrænsede garanti i tillæg til og vil ikke påvirke dine rettigheder i henhold til bestemmelserne om salg af forbrugsvarer i bog 7, afsnit 1 af den hollandske civile retsplejelov.

G953-00933-09 REV B