Sluta använda en säkerhetsnyckel

Om du förlorar nyckeln eller bestämmer dig för att du inte vill använda den längre kan du ta bort den från ditt konto. När en nyckel har tagits bort från kontot kan du inte använda den för att logga in om du inte registrerar den igen.

Obs! Om du använder Avancerat skydd måste du inaktivera det på Google-kontot innan du kan ta bort alla nycklar.

1. Öppna avsnittet Tvåstegsverifiering på Google-kontot. Du kan behöva logga in.
  2. Välj redigera Redigera bredvid nyckeln du vill ta bort.
  3. Välj Ta bort den här nyckeln följt av OK.

Om du har tagit bort en nyckel från kontot och sedan vill använda den igen kan du lägga till den på ditt konto eller ett annat konto igen.