Hvis du ikke lenger skal bruke sikkerhetsnøkkelen

Hvis du mister nøkkelen eller bestemmer deg for at du ikke vil bruke den lenger, kan du fjerne den fra kontoen din. Når nøkkelen er fjernet fra kontoen, kan du ikke bruke den til å logge på, med mindre du registrerer den på nytt.

Merk: Hvis du har registrert deg for Avansert beskyttelse-programmet, må du slå av funksjonene fra dette programmet i Google-kontoen din før du kan fjerne noen av nøklene.

1. Gå til Totrinnsbekreftelse-delen av Google-kontoen din. Du kan hende du må oppgi påloggingsinformasjonen din.
  2. Velg Endre Rediger ved siden av nøkkelen du vil fjerne.
  3. Velg Fjern denne nøkkelen etterfulgt av OK.

Hvis du fjerner en nøkkel fra kontoen, kan du ta den i bruk igjen ved å legge den til i kontoen din på nytt. Du kan eventuelt legge den til i en annen konto.