Stoppen met het gebruik van een beveiligingssleutel

Als u uw sleutel verliest of besluit dat u deze niet meer wilt gebruiken, kunt u deze uit uw account verwijderen. Nadat een sleutel uit uw account is verwijderd, kunt u deze niet gebruiken om in te loggen, tenzij u hem opnieuw registreert.

Opmerking: Als u bent ingeschreven bij het geavanceerde beveiligingsprogramma, moet u dit uitschakelen in uw Google-account voordat u alle sleutels kunt verwijderen.

1. Ga naar het gedeelte Authenticatie in twee stappen van uw Google-account. U moet mogelijk inloggen.
  2. Selecteer bewerken Bewerken naast de sleutel die u wilt verwijderen.
  3. Selecteer Deze sleutel verwijderen en dan OK.

Als u een sleutel uit uw account verwijdert, kunt u hem opnieuw gebruiken door de sleutel weer toe te voegen aan uw account of aan een ander account.