Turva-avaimen käytön lopettaminen

Jos olet kadottanut avaimesi tai päätät lopettaa sen käytön, voit poistaa sen tililtäsi. Kun avain on poistettu tililtä, sitä ei voi käyttää enää kirjautumiseen, ellei sitä rekisteröidä uudelleen.

Huom. Jos olet rekisteröitynyt lisäsuojausohjelman käyttäjäksi, sinun on poistettava ohjelma käytöstä Google-tililtä ennen kuin voit poistaa kaikki avaimet.

1. Siirry Google-tilisi Kaksivaiheinen vahvistus ‑osioon. Kirjaudu tarvittaessa sisään.
  2. Valitse poistettavan avaimen vierestä Muokkaa Muuta.
  3. Valitse Poista tämä avain ja sitten OK.

Poistettuasi avaimen tililtä voit ottaa sen uudelleen käyttöön lisäämällä sen takaisin tilillesi tai toiselle tilille.