Sådan stopper du brugen af en sikkerhedsnøgle

Hvis du mister din nøgle eller beslutter, at du ikke længere vil bruge den, kan du fjerne den fra din konto. Når en nøgle er fjernet fra din konto, kan du ikke bruge den til at logge ind, medmindre du registrerer den igen.

Bemærk! Hvis du er tilmeldt programmet Avanceret beskyttelse, skal du slå det fra på din Google-konto, før du kan fjerne alle nøgler.

1. Gå til sektionen Totrinsbekræftelse på din Google-konto. Du skal muligvis logge ind.
  2. Klik på rediger Rediger ud for den nøgle, du vil fjerne.
  3. Vælg Fjern denne nøgle og så OK.

Hvis du fjerner en nøgle fra din konto, kan den bruges igen ved at føje den til din konto igen eller til en anden konto.