Om Titan-sikkerhetsnøkler

Titan-sikkerhetsnøkler sørger for et kraftig sikkerhetslag og gir beskyttelse mot nettfisking og hacking av kontoer.

Enkeltstående Titan-sikkerhetsnøkler

USB-C- + NFC-nøkkel og USB-A- + NFC-nøkkel

• Fungerer via USB med datamaskiner som kjører
    • Chrome-versjon 67 eller nyere
    • Safari 14 eller nyere
    • Windows 10-delversjon 1903 eller nyere
  • Fungerer med kompatible Android- og iOS-enheter via NFC
    • Android 9 eller nyere
    • iOS 13.3 eller nyere
  • Fungerer med kompatible Android-enheter via USB
    • Android 9 eller nyere
  • Fungerer med kompatible iOS-enheter (iOS 13.3 eller nyere) med riktig Lightning-til-USB-C-adapter
Tilgjengelighet for USB-C- + NFC-nøkkel og USB-A- + NFC-nøkkel
Titan-sikkerhetsnøkler med USB-C + NFC og USB-A + NFC kan kjøpes i Google Store i disse landene:
  • Østerrike
  • Belgia
  • Canada
  • Frankrike
  • Tyskland
  • Italia
  • Japan
  • Spania
  • Sveits
  • Storbritannia
  • USA (unntatt Puerto Rico)

Titan-sikkerhetsnøkler med USB-C + NFC og USB-A + NFC kan også være tilgjengelige i USA og Canada via

• Google Cloud-representanter
  • distributøren Synnex via dette skjemaet
    • Google verken samler inn eller vedlikeholder brukerdata som fylles ut i dette skjemaet.

Kompatibilitet for Titan-sikkerhetsnøkler

Du kan registrere en sikkerhetsnøkkel på en datamaskin, en Android-enhet (9.0 eller nyere) eller en iOS-enhet (13.3 eller nyere) i en kompatibel nettleser som Chrome, Firefox eller Safari (14 eller nyere.

Når du har lagt til Titan-nøkkelen i Google-kontoen din, kan du bruke nøkkelen til å logge på disse kompatible enhetene:

Datamaskiner

Kompatible datamaskiner har USB-port og den nyeste versjonen av en nettleser som støtter W3C-nettautentisering:

• Chrome
  • Firefox
  • Opera
  • Edge
  • Safari

Android-enheter

Kompatible Android-enheter kjører Android 9.0 eller nyere, eller Android 5.0 eller nyere og har den nyeste versjonen av Google Play-tjenester.

iPhone og iPad

Titan-sikkerhetsnøkler kan kobles til iOS-enheter på disse måtene:

NFC USB Bluetooth *
iPhone med iOS 13.3 eller nyere Ja Ja Ja
iPad med iOS 13.3 eller nyere Nei Ja Ja
iPhone og iPad med eldre OS Nei Nei Ja

* Telefonens innebygde sikkerhetsnøkkel kobles til med Bluetooth.

For å koble til en Bluetooth-sikkerhetsnøkkel må iPhonen eller iPaden din ha den nyeste versjonen av Google Smart Lock-appen.

Tips: Hvis du er logget på Google-kontoen din på iPhone eller iPad når du legger til en Bluetooth-nøkkel i kontoen din, forblir du pålogget, og du trenger ikke å bruke Google Smart Lock-appen. For å logge på Google-kontoen din med en ny enhet kreves sikkerhetsnøkkelen eller et annet trinn 2 du har konfigurert.

Tredjepartstjenester

I tillegg til Google- og Google Cloud-tjenester kan du bruke Titan-sikkerhetsnøkler på andre nettsteder som støtter FIDO CTAP1-standardene.

Øk sikkerheten

Hvis du er journalist, aktivist eller på andre måter er i faresonen for målrettede nettangrep, kan du bruke Titan-sikkerhetsnøkler sammen med Avansert beskyttelse-programmet for å øke sikkerheten.