Over Titan-beveiligingssleutels

Titan-beveiligingssleutels bieden een krachtige beveiligingslaag en helpen phishing en hacking van accounts te voorkomen.

Afzonderlijke Titan-beveiligingssleutels

USB-C + NFC-sleutel en USB-A + NFC-sleutel

• Werkt met computers via USB met
    • Chrome 67 of hoger
    • Safari 14 of hoger
    • Windows 10 build 1903 of hoger
  • Werkt met geschikte Android- en iOS-apparaten via NFC
    • Android 9 of hoger
    • iOS 13.3 of hoger
  • Werkt met geschikte Android-apparaten via USB
    • Android 9 of hoger
  • Werkt met geschikte iOS-apparaten (iOS 13.3 of hoger) met de juiste Lightning-naar-USB-C-adapter
Beschikbaarheid van USB-C + NFC-sleutel en USB-A + NFC-sleutel
USB-C + NFC Titan en USB-A + NFC Titan-beveiligingssleutels zijn beschikbaar in de Google Store in:
  • Oostenrijk
  • België
  • Canada
  • Frankrijk
  • Duitsland
  • Italië
  • Japan
  • Spanje
  • Zwitserland
  • Verenigd Koninkrijk
  • Verenigde Staten (behalve Puerto Rico)

USB-C + NFC Titan en USB-A + NFC Titan-beveiligingssleutels zijn misschien ook beschikbaar in de Verenigde Staten en Canada via:

• Een Google Cloud-vertegenwoordiger
  • De distributeur Synnex, via dit formulier
    • Google verzamelt of bewaart geen gebruikersgegevens die worden ingevuld op dit formulier.

Compatibiliteit van de Titan-beveiligingssleutel

Je kunt een beveiligingssleutel registreren via een computer, een Android-apparaat (9.0 of hoger) of een iOS-apparaat (13.3 of hoger) met een geschikte browser, zoals Chrome, Firefox of Safari (14 of hoger).

Nadat je je Titan-sleutel aan je Google-account hebt toegevoegd, kun je de sleutel gebruiken om in te loggen op de volgende geschikte apparaten:

Computers

Geschikte computers hebben een USB-poort en de nieuwste versie van een browser die W3C-webverificatie ondersteunt:

• Chrome
  • Firefox
  • Opera
  • Edge
  • Safari

Android-apparaten

Geschikte Android-apparaten hebben Android 9.0 of hoger of Android 5.0 of hoger en de nieuwste versie van Google Play-services.

iPhones en iPads

Titan-beveiligingssleutels kunnen op de volgende manieren verbinding maken met je iOS-apparaten:

NFC USB Bluetooth *
iPhones met iOS 13.3 of hoger Ja Ja Ja
iPads met iOS 13.3 of hoger Nee Ja Ja
iPhones en iPads met een ouder OS Nee Nee Ja

* De ingebouwde beveiligingssleutel van je telefoon maakt verbinding met bluetooth.

Als je een bluetooth-beveiligingssleutel wilt koppelen, moet je iPhone of iPad de nieuwste versie van de Google Smart Lock-app hebben.

Tip: Als je bij je iPhone of iPad bent ingelogd wanneer je een bluetooth-sleutel aan je Google-account toevoegt, blijf je ingelogd en hoef je de Google Smart Lock-app niet te gebruiken. Als je op een nieuw apparaat wilt inloggen op je Google-account, heb je je beveiligingssleutel nodig of een andere tweede stap (die je hebt ingesteld).

Services van derden

Je kunt Titan-beveiligingssleutels niet alleen voor Google- en Google Cloud-services gebruiken, maar ook op andere sites die de FIDO CTAP1-normen ondersteunen.

Extra beveiliging toevoegen

Als je journalist of activist bent of anderszins risico loopt op gerichte online aanvallen, kun je Titan-beveiligingssleutels gebruiken met het programma Geavanceerde beveiliging om jezelf nog beter te beschermen.