Kennismaking met Titan-beveiligingssleutels

Titan-beveiligingssleutels bieden een krachtige beveiligingslaag en de beste bescherming van Google tegen phishing.

Het Titan-beveiligingssleutelpakket

Titan-beveiligingssleutels zijn in deze landen beschikbaar in de Google Store:

• Canada
  • Frankrijk
  • Japan
  • Verenigd Koninkrijk
  • Verenigde Staten (behalve Puerto Rico)

Opmerking: Neem voor bulkprijzen contact op met uw Google-vertegenwoordiger.

Sleutels

USB-sleutel

USB_NFC Titan-sleutel

• Werkt met geschikte computers via USB
  • Werkt met geschikte Android-apparaten via USB
  • Werkt met geschikte Android-apparaten via NFC

Bluetooth-sleutel

USB_NFC_BLE-sleutel

• Werkt met geschikte Android-apparaten via Bluetooth, USB en NFC
  • Werkt met geschikte iPhones en iPads via Bluetooth
  • Werkt met geschikte computers via USB

Accessoires

Verbindingskabel voor de Bluetooth-sleutel (micro-USB)

Micro-USB-kabel

Laad uw Bluetooth-Titan-beveiligingssleutel op en sluit de sleutel via USB aan op een daarvoor geschikte computer of geschikt Android-apparaat.

Adapter voor USB-A naar USB-C

Adapter voor USB-A naar USB-C

Sluit uw Titan-beveiligingssleutels aan op computers die geen USB-A-poort hebben.

Compatibiliteit van de Titan-beveiligingssleutel

Computers

Geschikte computers beschikken over een USB-poort en de nieuwste versie van een browser die W3C-webverificatie ondersteunt:

• Chrome
  • Firefox
  • Opera
  • Edge

Opmerking: U moet de sleutel via een computer aan uw account toevoegen voordat u de sleutel kunt gebruiken met andere apparaten.

Android-apparaten

Geschikte Android-apparaten zijn apparaten waarop Android 5.0 of hoger en de nieuwste versie van Google Play-services zijn geïnstalleerd.

iPhones en iPads

Geschikte iPhones en iPads zijn apparaten waarop de nieuwste versie van de Google Smart Lock-app is geïnstalleerd.

Services van derden

U kunt Titan-beveiligingssleutels niet alleen voor Google- en Google Cloud-services gebruiken, maar ook op andere sites die de FIDO-normen ondersteunen.

Extra beveiliging toevoegen

Als u journalist of activist bent of anderszins risico loopt op gerichte online aanvallen, kunt u Titan-beveiligingssleutels gebruiken met het programma 'Geavanceerde beveiliging' om uzelf nog beter te beschermen.