Over Titan-beveiligingssleutels

Titan-beveiligingssleutels bieden een krachtige beveiligingslaag en helpen phishing en hacking van accounts te voorkomen.

Afzonderlijke Titan-beveiligingssleutels

USB-C-sleutel

Titan-beveiligingssleutel: USB-C
  • Werkt met geschikte computers via USB

• Werkt met geschikte Android-apparaten via USB

• Werkt met geschikte iOS-apparaten (iOS 13.3 of hoger) met de juiste Lightning-naar-USB-C-adapter.

Beschikbaarheid van USB-C-sleutel

USB-C Titan-beveiligingssleutels zijn beschikbaar in de Google Store in:
  • Oostenrijk
  • Canada
  • Frankrijk
  • Duitsland
  • Italië
  • Japan
  • Spanje
  • Zwitserland
  • Verenigd Koninkrijk
  • Verenigde Staten (behalve Puerto Rico)
USB-C Titan-beveiligingssleutels zijn mogelijk ook beschikbaar in de Verenigde Staten en Canada via:
  • Een Google Cloud-vertegenwoordiger
  • De distributeur Synnex, via dit formulier. Google verzamelt of bewaart geen gebruikersgegevens die worden ingevuld op dit formulier.

USB-A-sleutel

USB_NFC Titan-sleutel

• Werkt met geschikte computers via USB
  • Werkt met geschikte Android-apparaten via USB en NFC
  • Werkt met geschikte iOS-apparaten (iOS 13.3 of hoger) met de juiste Lightning-naar-USB-adapter.

Beschikbaarheid van USB-A-sleutel

USB-A Titan-beveiligingssleutels zijn beschikbaar via de Google Store in de Verenigde Staten (met uitzondering van Puerto Rico).

USB-A Titan-beveiligingssleutels zijn mogelijk ook beschikbaar in de Verenigde Staten, Canada en Japan via:

• Een Google Cloud-vertegenwoordiger
  • De distributeur Synnex, via dit formulier. Google verzamelt of bewaart geen gebruikersgegevens die worden ingevuld op dit formulier.

Bluetooth-sleutel

USB_NFC_BLE-sleutel

• Werkt met geschikte Android-apparaten via bluetooth, USB en NFC
  • Werkt met geschikte iPhones en iPads via bluetooth
  • Werkt met geschikte computers via USB

Tip: Als u bluetooth-beveiligingssleutels wilt gebruiken met iOS-apparaten, moet u de Google Smart Lock-app downloaden.

Inbegrepen accessoire

Verbindingskabel voor uw bluetooth-sleutel (micro-USB)

Micro-USB-kabel

Laad uw bluetooth Titan-beveiligingssleutel op en sluit deze via USB aan op een daarvoor geschikte computer of geschikt Android-apparaat.

Beschikbaarheid van bluetooth-sleutel

Bluetooth Titan-beveiligingssleutels zijn beschikbaar via de Google Store in de Verenigde Staten (met uitzondering van Puerto Rico).

Bluetooth Titan-beveiligingssleutels zijn mogelijk ook beschikbaar in de Verenigde Staten, Canada en Japan via:

• Een Google Cloud-vertegenwoordiger
  • De distributeur Synnex, via dit formulier. Google verzamelt of bewaart geen gebruikersgegevens die worden ingevuld op dit formulier.

Het Titan-beveiligingssleutelpakket

Inbegrepen sleutels in het pakket

Inbegrepen accessoires

Verbindingskabel voor uw bluetooth-sleutel (micro-USB)

Micro-USB-kabel

Laad uw bluetooth Titan-beveiligingssleutel op en sluit deze via USB aan op een daarvoor geschikte computer of geschikt Android-apparaat.

Adapter voor USB-A naar USB-C

Adapter voor USB-A naar USB-C

Sluit uw Titan-beveiligingssleutels aan op computers die geen USB-A-poort hebben.

Beschikbaarheid van pakket

Titan-beveiligingssleutelpakketten zijn beschikbaar via de Google Store in:

• Oostenrijk
  • Canada
  • Frankrijk
  • Duitsland
  • Italië
  • Japan
  • Spanje
  • Zwitserland
  • Verenigd Koninkrijk
  • Verenigde Staten (met uitzondering van Puerto Rico)

Titan-beveiligingssleutelpakketten zijn mogelijk ook beschikbaar in de Verenigde Staten, Canada en Japan via:

• Een Google Cloud-vertegenwoordiger
  • De distributeur Synnex, via dit formulier. Google verzamelt of bewaart geen gebruikersgegevens die worden ingevuld op dit formulier.

Compatibiliteit van de Titan-beveiligingssleutel

U kunt een beveiligingssleutel inschrijven via een computer of een Android-apparaat (7.0 of hoger) met een geschikte browser zoals Chrome, Firefox of Safari (13.0.4 of hoger). Nadat u uw Titan-sleutel aan uw Google-account heeft toegevoegd, kunt u de sleutel gebruiken om in te loggen op de volgende geschikte apparaten:

Computers

Geschikte computers hebben een USB-poort en de nieuwste versie van een browser die W3C-webverificatie ondersteunt:

• Chrome
  • Firefox
  • Opera
  • Edge
  • Safari

Android-apparaten

Geschikte Android-apparaten hebben Android 5.0 of hoger en de nieuwste versie van Google Play-services.

iPhones en iPads

Titan-beveiligingssleutels kunnen op de volgende manieren verbinding maken met uw iOS-apparaten:

NFC USB Bluetooth *
iPhones met iOS 13.3 of hoger Ja Ja Ja
iPads met iOS 13.3 of hoger Nee Ja Ja
iPhones en iPads met een ouder OS Nee Nee Ja

* De ingebouwde beveiligingssleutel van uw telefoon maakt verbinding met bluetooth.

Als u een bluetooth-beveiligingssleutel wilt koppelen, moet uw iPhone of iPad de nieuwste versie van de Google Smart Lock-app hebben.

Tip: Als u bij uw iPhone of iPad bent ingelogd wanneer u een bluetooth-sleutel aan uw Google-account toevoegt, blijft u ingelogd en hoeft u de Google Smart Lock-app niet te gebruiken. Als u op een nieuw apparaat wilt inloggen op uw Google-account, heeft u uw beveiligingssleutel nodig of een andere tweede stap (die je hebt ingesteld).

Services van derden

U kunt Titan-beveiligingssleutels niet alleen voor Google- en Google Cloud-services gebruiken, maar ook op andere sites die de FIDO-normen ondersteunen.

Extra beveiliging toevoegen

Als u journalist of activist bent of anderszins risico loopt op gerichte online aanvallen, kunt u Titan-beveiligingssleutels gebruiken met het programma 'Geavanceerde beveiliging' om uzelf nog beter te beschermen.