Tietoa Titan-turva-avaimista

Titan-turva-avaimet tarjoavat tehokkaan tietoturvan ja auttavat tietojenkalastelun ja tilien hakkeroinnin estämisessä.

Yksittäiset Titan-turva-avaimet

USB-C + NFC ‑avain ja USB-A + NFC ‑avain

• Toimii tietokoneella USB:n kautta
    • Chrome-versio 67 tai uudempi
    • Safari 14 tai uudempi
    • Windows 10 ‐koontiversio 1903 tai uudempi
  • Toimii yhteensopivilla Android- ja iOS-laitteilla NFC:n kautta
    • Android 9 tai uudempi
    • iOS 13.3 tai uudempi
  • Toimii yhteensopivilla Android-laitteilla USB:n kautta
    • Android 9 tai uudempi
  • Toimii yhteensopivilla iOS-laitteilla (iOS 13.3 tai uudempi) Lightning–USB-C-sovittimella
USB-C + NFC ‑avaimen ja USB-A + NFC ‑avaimen saatavuus
USB-C + NFC Titan- ja USB-A + NFC Titan ‑turva-avaimet ovat saatavilla Google Storesta seuraavissa maissa:
  • Itävalta
  • Belgia
  • Kanada
  • Ranska
  • Saksa
  • Italia
  • Japani
  • Espanja
  • Sveitsi
  • Yhdistynyt kuningaskunta
  • Yhdysvallat (paitsi Puerto Rico)

USB-C + NFC Titan- ja USB-A + NFC Titan ‑turva-avaimet saattavat olla saatavilla Google Storesta Yhdysvalloissa ja Kanadassa myös näiden kautta:

• Google Cloud ‑edustaja
  • Jakelija Synnexiltä tällä lomakkeella.
    • Google ei kerää tai ylläpidä mitään tälle lomakkeelle lisättyä käyttäjädataa.

Titan-turva-avaimien yhteensopivuus

Voit ottaa suojausavaimen käyttöön tietokoneella, joka on Android-laite (9.0 tai uudempi) tai iOS-laite (13.3 tai uudempi) ja yhteensopivalla selaimella, esim. Chromella, Firefoxilla tai Safarilla (14 tai uudempi).

Kun olet lisännyt Titan-avaimen Google-tilillesi, voit kirjautua avaimella sisään seuraaville yhteensopiville laitteille:

Tietokoneet

Yhteensopivia ovat tietokoneet, joissa on USB-portti ja W3C-verkkotodennusta tukevan selaimen uusin versio:

• Chrome
  • Firefox
  • Opera
  • Edge
  • Safari

Android-laitteet

Yhteensopivissa Android-laitteissa on Android 9.0 tai uudempi tai Android 5.0 tai uudempi ja Google Play Palveluiden uusin versio.

iPhonet ja iPadit

Titan-turva-avaimet voivat luoda yhteyden iOS-laitteisiin seuraavilla tavoilla:

NFC USB Bluetooth *
iPhonet, joissa on iOS 13.3 tai uudempi Kyllä Kyllä Kyllä
iPadit, joissa on iOS 13.3 tai uudempi Ei Kyllä Kyllä
iPhonet ja iPadit, joissa on vanhempi käyttöjärjestelmä Ei Ei Kyllä

* Puhelimesi sisäänrakennettu suojausavain yhdistetään Bluetoothiin.

Jos haluat yhdistää Bluetooth-suojausavaimen, iPhonessa tai iPadissa on oltava Google Smart Lock ‐sovelluksen uusin versio.

Vinkki: Jos olet kirjautunut sisään iPhonelle tai iPadille, kun lisäät Bluetooth-avainta Google-tilillesi, pysyt sisäänkirjautuneena eikä sinun tarvitse käyttää Google Smart Lock ‑sovellusta. Jos haluat kirjautua Google-tilillesi uudella laitteella, tarvitset suojausavaimen tai muun asettamasi toisen vaiheen.

Kolmannen osapuolen palvelut

Google- ja Google Cloud ‑palveluiden lisäksi Titan-turva-avaimia voi käyttää myös muilla FIDO CTAP1 ‑standardeja tukevilla sivustoilla.

Lisäturvaa

Jos olet toimittaja, aktivisti tai muu verkkohyökkäyksien todennäköinen kohde, saat lisäturvaa käyttämällä Titan-turva-avaimia yhdessä Lisäsuojaus-ohjelman kanssa.