Meer informatie over Google Tasks

Gebruik Google Tasks om belangrijke taken bij te houden die worden gesynchroniseerd op al je apparaten. Met Tasks kun je het volgende doen:

• Taken snel vastleggen, overal en op elk apparaat
  • Details toevoegen aan je taken en subtaken maken
  • Taken maken vanuit Google Workspace-producten zoals Gmail en Agenda
  • Helemaal bijblijven via deadlines en meldingen

Tasks openen op internet

Je hebt op je computer via de browser toegang tot Tasks in Agenda.

Tasks in Agenda openen

Tasks vanuit andere Google-producten gebruiken

Je kunt taken maken en beheren in de volgende apps:

Belangrijk:

• Als je het zijvenster niet ziet, klik je rechtsonder in het scherm op Zijvenster tonen .
  • Je beheerder bepaalt voor werk- of schoolaccounts de toegang tot Tasks. Neem contact op met je beheerder als je Tasks niet ziet.

Tasks downloaden en installeren

Download de Tasks-app Tasks om taken toe te voegen en te beheren op je mobiele apparaat.

Meer informatie over het gebruik van Tasks

Gerelateerde bronnen

true
Verzet meer werk met de Google Tasks-app

Installeer de app vanuit de Play Store voor Android-apparaten en de App Store voor iOS-apparaten.