Lägga till en lista

Du kan skapa fler än en lista och hålla koll på olika uppgifter.

Skapa en lista

1. Öppna Gmail, Kalender, Chat, Drive eller en fil i Google Dokument, Kalkylark eller Presentationer.
  2. Klicka på Tasks Tasks till höger.
  3. Klicka på nedåtpilen Rullgardinsmeny högst upp.
  4. Klicka på Skapa en ny lista.
  5. Ange ett namn.
  6. Klicka på Klar.

Byta mellan listor

1. Öppna Gmail, Kalender, Chat, Drive eller en fil i Google Dokument, Kalkylark eller Presentationer.
  2. Klicka på Tasks Tasks till höger.
  3. Klicka på nedåtpilen Rullgardinsmeny högst upp.
  4. Klicka på listan som du vill visa.

Byta namn på en lista

1. Öppna Gmail, Kalender, Chat, Drive eller en fil i Google Dokument, Kalkylark eller Presentationer.
  2. Klicka på Tasks Tasks till höger.
  3. Klicka på Mer Mer.
  4. Klicka på Byt namn på listan.
  5. Ange ett namn.
  6. Klicka på Klar.

Ordna om listor

1. Öppna Gmail, Kalender, Chat, Drive eller en fil i Google Dokument, Kalkylark eller Presentationer.
  2. Klicka på Tasks Tasks till höger.
  3. Klicka på nedåtpilen Rullgardinsmeny högst upp.
  4. Ordna om listor genom att välja ett alternativ:
    • Klicka och dra listan som du vill flytta.
    • Markera en lista med piltangenterna och tryck på Alt + uppåt- eller nedåtpilen om du vill flytta en lista uppåt eller nedåt.