Legg til lister

oversikt over ulike oppgaver ved å opprette mer enn én liste.

Lag lister

1. Gå til Gmail, Kalender, Chat, Disk eller en fil i Google Dokumenter, Regneark eller Presentasjoner.
  2. Klikk på Huskeliste Tasks til høyre.
  3. Klikk på nedoverpilen Rullegardinpil øverst.
  4. Klikk på Lag en ny liste.
  5. Skriv inn et navn.
  6. Klikk på Ferdig.

Bytt mellom lister

1. Gå til Gmail, Kalender, Chat, Disk eller en fil i Google Dokumenter, Regneark eller Presentasjoner.
  2. Klikk på Huskeliste Tasks til høyre.
  3. Klikk på nedoverpilen Rullegardinpil øverst.
  4. Klikk på den aktuelle listen.

Gi nytt navn til lister

1. Gå til Gmail, Kalender, Chat, Disk eller en fil i Google Dokumenter, Regneark eller Presentasjoner.
  2. Klikk på Huskeliste Tasks til høyre.
  3. Klikk på Mer Mer.
  4. Klikk på Gi nytt navn til liste.
  5. Skriv inn et navn.
  6. Klikk på Ferdig.

Omorganiser lister

1. Gå til Gmail, Kalender, Chat, Disk eller en fil i Google Dokumenter, Regneark eller Presentasjoner.
  2. Klikk på Huskeliste Tasks til høyre.
  3. Klikk på nedoverpilen Rullegardinpil øverst.
  4. Velg et alternativ for å omorganisere listene:
    • Klikk og dra på listen du vil flytte.
    • Marker en liste med piltastene, og trykk på Alt + oppover- eller nedoverpilen for å flytte en liste opp eller ned.