Een lijst toevoegen

Je kunt meer dan één lijst maken om verschillende taken bij te houden.

Een lijst maken

1. Ga naar Gmail, Agenda, Chat, Drive of een bestand in Google Documenten, Spreadsheets of Presentaties.
  2. Klik rechts op Tasks Tasks.
  3. Klik bovenaan op de pijl-omlaag Dropdownpijl.
  4. Klik op Nieuwe lijst maken.
  5. Geef een naam op.
  6. Klik op Klaar.

Schakelen tussen lijsten

1. Ga naar Gmail, Agenda, Chat, Drive of een bestand in Google Documenten, Spreadsheets of Presentaties.
  2. Klik rechts op Tasks Tasks.
  3. Klik bovenaan op de pijl-omlaag Dropdownpijl.
  4. Klik op de gewenste lijst.

De naam van een lijst wijzigen

1. Ga naar Gmail, Agenda, Chat, Drive of een bestand in Google Documenten, Spreadsheets of Presentaties.
  2. Klik rechts op Tasks Tasks.
  3. Klik op Meer Meer.
  4. Klik op Naam wijzigen.
  5. Geef een naam op.
  6. Klik op Gereed.

Lijsten opnieuw ordenen

1. Ga naar Gmail, Agenda, Chat, Drive of een bestand in Google Documenten, Spreadsheets of Presentaties.
  2. Klik rechts op Tasks Tasks.
  3. Klik bovenaan op de pijl-omlaag Dropdownpijl.
  4. Selecteer een optie om lijsten opnieuw te ordenen:
    • Klik op de lijst die je wilt verplaatsen en versleep deze.
    • Selecteer een lijst met de pijltoetsen en druk op Alt + pijl-omhoog of pijl-omlaag om een lijst omhoog of omlaag te verplaatsen.
true
Verzet meer werk met de Google Tasks-app

Installeer de app vanuit de Play Store voor Android-apparaten en de App Store voor iOS-apparaten.