Luettelon lisääminen

Voit pitää kirjaa tehtävistäsi luomalla erilaisia listoja.

Listan luominen

1. Siirry Gmailiin, Kalenteriin, Chattiin, Driveen tai tiedostoon Docsissa, Sheetsissä tai Slidesissa.
  2. Valitse oikealta Tasks Tasks.
  3. Klikkaa yläreunassa olevaa alanuolta Avausnuoli.
  4. Valitse Luo uusi lista.
  5. Lisää nimi.
  6. Valitse Valmis.

Listasta toiseen vaihtaminen

1. Siirry Gmailiin, Kalenteriin, Chattiin, Driveen tai tiedostoon Docsissa, Sheetsissä tai Slidesissa.
  2. Valitse oikealta Tasks Tasks.
  3. Klikkaa yläreunassa olevaa alanuolta Avausnuoli.
  4. Valitse haluamasi lista.

Listan nimeäminen uudelleen

1. Siirry Gmailiin, Kalenteriin, Chattiin, Driveen tai tiedostoon Docsissa, Sheetsissä tai Slidesissa.
  2. Valitse oikealta Tasks Tasks.
  3. Klikkaa Lisää Lisää.
  4. Valitse Nimeä lista uudelleen.
  5. Lisää nimi.
  6. Valitse Valmis.

Listojen järjestyksen muuttaminen

1. Siirry Gmailiin, Kalenteriin, Chattiin, Driveen tai tiedostoon Docsissa, Sheetsissä tai Slidesissa.
  2. Valitse oikealta Tasks Tasks.
  3. Klikkaa yläreunassa olevaa alanuolta Avausnuoli.
  4. Voit muuttaa listojen järjestystä seuraavilla tavoilla:
    • Klikkaa ja vedä listaa, jota haluat siirtää.
    • Siirrä listaa ylös- tai alaspäin siirtymällä listan kohdalle nuolinäppäimillä ja painamalla Alt + ylänuoli tai Alt + alanuoli.