Afegir una llista

Pots crear més d'una llista per fer un seguiment de les diferents tasques.

Crear una llista

1. Ves a Gmail, Calendar, Chat, Drive o un fitxer de Documents, Fulls de càlcul o Presentacions de Google.
  2. A la dreta, fes clic a Tasks Tasks.
  3. A la part superior, feu clic a la fletxa avall Fletxa de menú desplegable.
  4. Feu clic a Crea una llista.
  5. Introduïu un nom.
  6. Fes clic a Fet.

Canviar d'una llista a una altra

1. Ves a Gmail, Calendar, Chat, Drive o un fitxer de Documents, Fulls de càlcul o Presentacions de Google.
  2. A la dreta, fes clic a Tasks Tasks.
  3. A la part superior, feu clic a la fletxa avall Fletxa de menú desplegable.
  4. Fes clic a la llista que vols.

Canviar el nom d'una llista

1. Ves a Gmail, Calendar, Chat, Drive o un fitxer de Documents, Fulls de càlcul o Presentacions de Google.
  2. A la dreta, fes clic a Tasks Tasks.
  3. Fes clic a Més Més.
  4. Feu clic a Canvia el nom de la llista.
  5. Introduïu un nom.
  6. Fes clic a Fet.

Reordenar les llistes

1. Ves a Gmail, Calendar, Chat, Drive o un fitxer de Documents, Fulls de càlcul o Presentacions de Google.
  2. A la dreta, fes clic a Tasks Tasks.
  3. A la part superior, feu clic a la fletxa avall Fletxa de menú desplegable.
  4. Per reordenar les llistes, selecciona una opció:
    • Fes clic a la llista que vulguis moure i arrossega-la.
    • Marca una llista amb les tecles de fletxa i prem Alt+fletxa amunt/avall per moure-la cap amunt o cap avall.
true
Millora la teva eficàcia gràcies a l'aplicació Google Tasks

Instal·leu-la des de Play Store si teniu un dispositiu Android o des de l'App Store si teniu un dispositiu iOS.