Slett gjøremål eller lister

Når du fullfører en oppgave eller liste, kan du slette den, slik at den ikke lenger vises.

Slett gjøremål

1. Velg et alternativ fra en datamaskin:
  2. Klikk på gjøremålet du vil slette.
  3. Ved siden av navnet på gjøremålet klikker du på Alternativer for gjøremål Mer og så Slett.
    • For gjentakende gjøremål klikker du på Slett og så Slett alle.
  4. Klikk på Angre for å avbryte.

Tips: For å slette alle fullførte gjøremål, klikk på Listealternativer Mer til høyre for listen og så Slett alle fullførte gjøremål.

Slett lister

1. Velg et alternativ fra en datamaskin:
  2. Til høyre for listen klikker du på Mer Mer og så Slett listen.