Een taak of lijst verwijderen

Als je een taak of lijst hebt afgerond, kun je deze verwijderen zodat deze niet meer wordt getoond.

Een taak verwijderen

1. Selecteer een optie op uw computer:
  2. Klik op de taak die je wilt verwijderen.
  3. Klik naast de naam van de taak op Task-opties Meer en dan Verwijderen.
    • Voor herhaalde taken klik je op Verwijderen en dan Alles verwijderen.
  4. Klik op Ongedaan maken om te annuleren.

Tip: Als je alle afgeronde taken wilt verwijderen, klik je rechts van de lijst op Lijstopties Meer en dan Alle afgeronde taken verwijderen.

Een lijst verwijderen

1. Selecteer een optie op uw computer:
  2. Klik rechts van de lijst op Meer Meer en dan Lijst verwijderen.
true
Verzet meer werk met de Google Tasks-app

Installeer de app vanuit de Play Store voor Android-apparaten en de App Store voor iOS-apparaten.