Tehtävän tai luettelon poistaminen

Kun saat tehtävän tai listan valmiiksi, voit poistaa sen, jolloin se ei enää näy.

Tehtävän poistaminen

1. Valitse sopiva vaihtoehto tietokoneella:
  2. Klikkaa poistettavaa tehtävää.
  3. Klikkaa tehtävän nimen vierestä Tehtävän asetukset Lisää ja sitten Poista.
    • Jos haluat poistaa toistuvia tehtäviä, klikkaa Poista ja sitten Poista kaikki.
  4. Peruuta poisto valitsemalla Kumoa.

Vinkki: Jos haluat poistaa kaikki valmiit tehtävät, klikkaa listan oikeasta reunasta Lista-asetukset Lisää ja sitten Poista kaikki valmiit tehtävät.

Listan poistaminen

1. Valitse sopiva vaihtoehto tietokoneella:
  2. Klikkaa listan oikeasta reunasta Lisää Lisää ja sitten Poista lista.