Suprimir una tasca o una llista

Quan hagis completat una tasca o una llista, pots suprimir-la perquè deixi de mostrar-se.

Suprimir una tasca

1. A l'ordinador, selecciona una opció:
  2. Fes clic a la tasca que vols suprimir.
  3. Al costat del nom de la tasca, fes clic a Opcions de la tasca Més i, a continuació, Suprimeix.
    • En el cas de les tasques que es repeteixen, fes clic a Suprimeix i, a continuació, Suprimeix-ho tot.
  4. Per cancel·lar aquesta acció, fes clic a Desfés.

Consell: per suprimir totes les tasques completades, a la dreta de la llista, fes clic a Opcions de llista Més i, a continuació, Suprimeix totes les tasques completades.

Suprimir una llista

1. A l'ordinador, selecciona una opció:
  2. A la dreta de la llista, fes clic a Més Més i, a continuació, Suprimeix la llista.
true
Millora la teva eficàcia gràcies a l'aplicació Google Tasks

Instal·leu-la des de Play Store si teniu un dispositiu Android o des de l'App Store si teniu un dispositiu iOS.