Je taken ordenen

Je kunt de volgorde van taken wijzigen of taken naar een andere lijst verplaatsen.

Je taken opnieuw ordenen

1. Open de Google Tasks-app Tasks.
  2. Tik op een taak en houd deze vast.
  3. Verplaats de taak naar de gewenste plek.

Taken sorteren op vervaldatum

1. Open de Google Tasks-app Tasks.
  2. Tik onderaan op Meer Meer en dan Datum.

Een taak naar een andere lijst verplaatsen

1. Open de Google Tasks-app Tasks.
  2. Tik op de taak die je wilt verplaatsen.
  3. Tik bovenaan op de naam van de lijst.
  4. Kies een lijst waarnaar je de taak wilt verplaatsen.
  5. Tik op Terug  om de taak te sluiten.

Tips:

• Taken die zijn ingesteld om te herhalen, kun je niet verplaatsen naar een andere lijst.
  • Klik naast een taak op Task-opties Meer om een lijstnaam te selecteren.

Takenlijsten in een andere volgorde zetten

Belangrijk: Je moet een computer gebruiken om takenlijsten in een andere volgorde te kunnen zetten.

Taken in behandeling checken in een lijst

1. Open de Google Tasks-app Tasks.
  2. Tik op de lijst die je wilt checken op taken die in behandeling zijn.
  3. Sorteer de lijst op deadline. Niet-voltooide taken staan bovenaan, onder Afgelopen.

Tips:

• Taken met datums zijn ook zichtbaar in Google Agenda.
  • Op de huidige dag in Google Agenda staat een lijst met alle taken van de afgelopen 365 dagen die je nog niet hebt afgerond.

Voltooide taken zoeken of verbergen

1. Open de Google Tasks-app Tasks.
  2. Selecteer een optie:
    • Als je voltooide taken wilt bekijken, tik je naast Voltooid op de pijl-omlaag .
    • Als je voltooide taken wilt verbergen, tik je op de pijl-omhoog Pijl-omhoog.
true
Verzet meer werk met de Google Tasks-app

Installeer de app vanuit de Play Store voor Android-apparaten en de App Store voor iOS-apparaten.