Ordna uppgifterna

Du kan ändra ordning på uppgifterna eller flytta dem till en annan lista.

Ladda ned appen Google Tasks på Android-mobilen.

Byta plats på uppgifterna

Viktigt! Om du vill ändra ordningen på uppgifterna byter du sorteringsalternativ till Min ordning. Tryck på Sortera efter följt av Min ordning i navigeringsmenyn längst ned på en lista.
  1. Öppna appen Google Tasks Tasks.
  2. Tryck länge på en uppgift.
  3. Flytta uppgiften dit du vill.
Tips! Du kan även ändra ordningen på uppgifterna utifrån de senaste stjärnmärkningarna. Tryck på Sortera efter följt av Nyligen stjärnmärkta i navigeringsmenyn längst ned på en lista.

Sortera uppgifter efter förfallodatum

1. Öppna Google Tasks-appen Tasks.
  2. Tryck på Sortera efter följt av Datum i navigeringsmenyn längst ned på en lista.

Flytta en uppgift till en annan lista

1. Öppna appen Google Tasks Tasks.
  2. Tryck på uppgiften du vill flytta.
  3. Tryck på listnamnet högst upp.
  4. Välj en lista som du vill flytta uppgiften till.
  5. Tryck på Tillbaka Tillbaka för att stänga uppgiften.

Tips!

• Du kan inte flytta uppgifter som ska upprepas till en annan lista.
  • Klicka på Uppgiftsalternativ Mer bredvid en uppgift för att välja ett listnamn.

Ändra uppgiftslistornas ordning

1. Öppna Google Tasks-appen Tasks.
  2. Tryck på Lista längst ned till vänster.
  3. Tryck länge på listan som du vill flytta.
  4. Flytta listan dit du vill.

Kontrollera väntande uppgifter i en lista

1. Öppna appen Google Tasks Tasks.
  2. Tryck på listan du vill söka i efter väntande uppgifter.
  3. Sortera listan efter slutdatum. Ej slutförda uppgifter visas högst upp under Tidigare.

Tips:

• Uppgifter med datum visas även i Google Kalender.
  • En lista med alla ej slutförda uppgifter från de senaste 365 dagarna är tillgängliga under den aktuella dagen i Google Kalender.

Hitta eller dölja slutförda uppgifter

1. Öppna appen Google Tasks Tasks.
  2. Välj ett alternativ:
    • Tryck på nedåtpilen bredvid Slutförda för att visa slutförda uppgifter.
    • Tryck på uppåtpilen Uppåtpil för att dölja slutförda uppgifter.